Random inlägg med några inte så random brudar.

Dessa brudar driver några utav de mest fantastiska bloggar tror jag.

Bruden uppe till vänster; Angelina Belle Bergenvall. Hon är lika många år fyllda som mig själv och hon har samma intresse för foto som jag. DOCK är den här Angelina tusen triljoners miljoners gånger bättre än mig, både på att ta samt redigera bilder. En ren inspiration för världens alla fotografer, tack vare hennes ålder. Sen har hon världens coolaste hår dessutom.

Bruden uppe till höger; Anna Stohr. Min snyggaste klasskompis i högsta person. Tjejen som ser på allt med glimten i ögat och tar sig an vardagen (som hon egentligen hellre hade velat spendera i Paris) med en otrolig charm. Fotograferar gör hon också, såklart. Vintage och vardagligt vill jag temasätta hennes bilder med, trots att det låter tråkigt, men det är det inte.

Bruden nere till vänster; Therese Svensson. Sötase tösen jag vet, ser ut som- och som jag har förstått det som kallas en cockerspaniel. Hennes bilder (ja, även hon fotar!) är bland de mysigaste som existerar. Man vill krama om vartenda en.

Bruden nere till höger; Suzanna Karlsson. Cool och fin tjej i min ålder, fast med egen lägenhet och egna vardagsproblem. Väljer däremot att mest dela med sig av mode och dylikt vilket är en twist gentemot de andra jag har nämnt. Självfallet tar hon kort på alltihop, och det med hög kvalité.


Tack stumpan! Vad glad jag blir! Tack tack tack.

2011-08-18 - 22:01:56

Jo, therese är fantastiskt på alla sätt och vis!

2011-09-09 - 01:30:20Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: