100 procent julmys

9e december, vart fan tar tiden vägen rent ut sagt!? Snart har ännu ett år sprungit förbi utan att jag hunnit med. Tyvärr blev väl detta året inte heller riktigt som jag hade önskat, men vem upplever egentligen det? Nåväl, tröstar mig lite i julmyset, trots att jag sitter mitt i uppsatsskrivande. Julen är, och kommer alltid vara min favorittid på året, även om jag föredrar vårväder. Att pyssla och dona fram den där speciella känslan är någonting jag uppskattar till tusen. Att baka, pynta och slå in klappar när man lyssnar på Tommy Körberg, dricka glögg till när Musse Pigg firar jul med hans vänner och att sedan få avsluta myset med familj och släkt, åh.
 
Enda dilemmat är hur jag gör med maten. Inte ätit kött på ett par år nu men förra året tog jag till mig av allt på julbordet ändå. Tror inte min mage uppskattar om jag gör samma i år. Funderar på att göra något vegetariskt alternativ och introducera det till familjen. Annars får jag proppa i mig grönkål och rödbetssallad! 
 
Granen hos oss är i år mycket mindre än de vi tidigare har haft och den fick ta en helt annan plats i lägenheten, allt för att katten ska finna den så ointressant som möjligt. Redan från början hotade jag honom (haha, det lät hemskt!) med att sprayduscha honom med vatten om han rörde pyntet, och han verkar faktiskt ha fattat! Nu har den stått i princip orörd i nästan en vecka och det är bara två veckor kvar till jul - jag håller hoppet uppe!
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: