Öl, frisör & skvaller

Igår var jag ute i Lund och drack lite öl med två nyfunna vänner ifrån skolan, för att lika abrupt säga hejdå till en av dem som har kommit in på polishögskolan. De blev festliga som tusan och jag var inte redo, haha, är så trött idag! 
 
Gick idag upp vid nio för att pallra mig iväg till frisören. What's the deal med att ha otroligt bra hårdag samma dag som man ska klippa det? Wää.. Min frisör, som råkar vara den bästa, räddade mitt tunna ris från att dö helt. Har ju tappat så mycket hår den senaste tiden så vi fick ta en bit rakt av för att göra så att det upplevs tjockare. Passade på att lägga i lite mer ljus och nyans i det också. Mycket nöjd, bild kanske kommer imorgon. 
 
Nu väntar jag på att nagellacket ska torka för att snart ta mig hem till Carolin som också sitter pojkvänslös denna helgen. Vi ska äta mat, dricka vin och gossip:a, haha. 
 
Mellan varven gosar jag för fullt med den här "lille" killen.

Alltså din blogg!!!! Så himla fint du gjort! Och jag vill se bild på håret snarast! Saknar dig SÅ mycket <3

Svar: Namen åh, hallå, tack!!!! Önskar nästan att jag var så modig och körde all in, men räddade verkligen bara håret ifrån full misär... haha! JAG SAKNAR DIG OCKSÅ, något så enormt mycket <3 kollar in på din blogg för update flera gånger om dagen! Och måste berätta!! - häromdan när du hade snap:at "ditt barn" om att hon mestadels var bra men ibland jobbig, hade jag en mardröm om att hon hade nattskräck & gick i sömnen och blev typ ASLÄSKIG på natten och att du var den som var tvungen att handskas med detta varje gång. Alltså jag dog, hon kröp typ fram som en spindel ner på golvet från sängen och hade en blick som sa att hon var arg och hungrig på samma gång.
Alice Grevholm

2016-12-17 - 22:29:56Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: