Början av mitt 2016

Godkväll!
Jag tänkte att eftersom jag är så fruktansvärt rastlös de dagar jag inte jobbar och sitter ensam hemma och det dessutom känns som om jag har tappat min kreativa förmåga helt, så kanske jag skulle ta upp det här med bloggen igen? Det kanske får mig att ta tag i kameran lite oftare samt att jag har någonting att "se efter". Ska ge det ett försök i alla fall. 
Eftersom det var ca ett halvår sedan jag skrev ska jag i alla fall ge er en lite review över vad som har hänt under mitt 2016 hittills. Även om det bara gått 61 dagar har det hunnit hända både fruktansvärt tråkiga och oerhört roliga saker.
 
Bara ett par dagar in på året hände det som inte fick hända. Vår kanin Elsa skulle till veterinären för att dra ut en skadad klo men hon fick en allergisk reaktion på narkosen och hennes lilla hjärta klarade inte av det. Tänker på och saknar henne varje dag, min lilla älskling. 
För att tänka på annat krävde jag förändringar och utflykter i överflöd. Möblerade om här hemma och färgade mitt hår i en rosa ton.
Har även försökt att åka till mina föräldrar och deras nya kise så mycket det går. 
Resten utav bilderna visar lite nya inköp därav bl.a. en fotobok av min största inspiratör Theo Gosselin, världens snyggaste skor och när jag bär smink ifrån NYX som börjat säljas på KICKS hemsida.
Jag och Robin har även hunnit gå på 2st konserter, Planet Earth Live in Concert och Jonathan Johansson. Bara femte gången jag ser honom nu, hehe. Utöver detta har vi mest jobbat, jobbat, jobbat och just nu sitter jag med en influensa som verkar ha drabbat hela Skåne. Nu ska jag äta glass.
 

Åååh Alice alltså om du bara visste hur ofta jag saknar dig. Så glad att du överväger att börja blogga mer.

Svar: Vet du hur glad jag blir över att höra det? Läser din blogg kontinuerligt och påminns alltid om hur mycket jag saknar dig.Jag ska göra mitt bästa utav bloggandet!
Alice Grevholm

2016-03-01 - 22:50:13Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: