Utfyllnad

Det här är mest för att denna perioden inte ska bli ett tomrum i mitt minne. 
För tillfället består vardagen mestadels av jobb. Jag är tillbaka på arbetsplatsen jag slutade på när jag började plugga i höstas, både på gott och ont. Jag får stark déjà vu av de sena stängningstiderna som gör att allt annat i ens liv, inkl. ens sociala liv, hamnar åt sidan. Känner att jag kanske inte var redo att jobba såhär mycket denna sommaren - jag har ännu inte hunnit bearbeta de känslor och tankar som jag skjutit undan lite för länge nu. 
Jag kämpar med att hinna med saker jag vill göra och mår bra av, men tiden räcker inte till. De dagar jag väl är ledig, som idag, är alla andra på jobb och det slutar ändå med att jag sitter ensam hemma, trött, lite deppig och med sämsta självkänslan. 
 
Idag längtar jag till augusti, främst för att min Theo ska få en kattkompis, Hugo, vilket förhoppningsvis lindrar skuldkänslorna jag får när jag lämnar honom ensam hemma för länge, men också till skolstarten. Det ska bli skönt att återgå till ett socialt liv på en neutral nivå där man kan vara sig själv. Men innan det ska jag hinna fylla år, jobba lite (läs mycket) mer och ta vara på solen, om den nu kommer.
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: