I väntan på finaste killen och lite annat om valborg.

Sitter hemma hos Julia och väntar på att André's försenade tåg snart ska vara framme i Halmstad.. Eller okej, det dröjer minst två timmar, men ändå. Har haft en ganska konstig dag med bara en lektion, det har ösregnat och det har krånglat massor med tågen till råga på allt. Men vet att avslutet på dagen kommer bli det bästa på sjukt länge.

Ha en fortsatt bra valborgsmässoafton och sup er fulla och redlösa. Know that I won't.

Galnaste drömmen och lite planer för dagen.

Min dröm inatt var både helt underbar och helt fruktansvärd.
Var i ett spansktalande land med djungel och sånt tillsammans med lite släkt, vänner och främlingar. André var med också. Vi bodde i ett ganska stort hus precis intill djungeln. Jag hade med kameran överallt och fick jättebra bilder tillsammans med mitt teleobjektiv. Längre in i drömmen försvann det objektivet, men någon hade satt ett 50mm på min kamera. Jag letade som en galning efter telet, hittade det och behöll 50:an, mohaha.
Fast sen kom den värsta delen. Jag och några andra ungdomar skulle gå till affären en bra bit bort och handla. Precis innan vi skulle gå såg vi att det satt tre gigantiska "wolf spiders" ovanför fönstret bredvid dörren. Fyfan säger jag bara.. Senare såg vi ännu fler runt om i huset, fick näst intill panik.  Fast den delen av drömmen vägdes upp med tid med André. Helvete vad jag saknar den killen, åh. Jag älskar när jag minns drömmar såhär bra! Synd attt det med André och 50mm inte var på riktigt dock..

Snart ska jag och mamma börja röja i rummet som så småningsom ska bli en walk-in-closet. Och vid tre tiden ska jag få åka med pappa på min första motorcykelrunda i år. Ska bli så jäkla underbart.

Cheers!


Du är glansen i mina ögon, skuggorna som skapar stämning. 
 Två och en halv timme tillsammans med din röst.
Saknar, gäspar, skakar på huvudet och laddar upp bajs.

Hejhopp, då var det sämsta fredagen på länge. Saknar André som in i och all uppmärksamhet riktas åt Agge i hemmet, och då menar jag ALL. Men det är lugnt för om en vecka är älskling här.

Vill fotografera men känner mig sämst i världen (pga att jag jämför med andra för mycket) så när jag tänker efter vill jag inte alls.
Det mest intressanta någonsin.

Klockan är snart midnatt, bussen till skolan går om sju och en halv timme. Känns ju bra.. nä. Men har spanskaprov imorgon så har suttit uppe och pluggat till det.
Har inte så mycket mer att komma med, haha, livet rullar på typ. Blogghumöret är inte på topp. Föredrar att lägga ut bilder.Om förhoppningsvis nio dagar kommer älskling. Snart åtta.

Eftermiddagskaffe, turkosa naglar och gula knappar i öronen.

IKEA, shopping, bilåkande innan. Kaffe, solsken och musik just nu. Ta det lugnt, försöka peppa inför skolan sen.


Mjukt som drömmar.
En fin vårdag med glass, skön musik och fotobrist.

Soooooooft dag, ohja. Började skolan lite för tidigt dock, men ändå. Hade svenska som var det mest intensiva idag, sen var det mediekunskap, fick sluta där en timme tidigare och sedan väntade tre timmars rast. Vi gick och åt sedan drog vi ut ett garnnystan och tog reda på hur långt det räckte inne i medieteket, ganska kul faktiskt haha. Folk trodde vi var störda på riktigt.
Sedan gick jag och Astrid till hemköp och fixade oss en Ben & Jerry's. Satte oss i solen, startade lite Jonathan Johansson musik och njöt som tusan. (Bara André som saknades). Avslutade skoldagen med spanska, fast tittade bara på film där.
Gick in till stan efter skolan och satt lite i solen tillsammans med Astrid och Ellen innan jag drog vidare till dansen.
Är nu hemma och gör inte ett jävla piss, haha!Andreas Grega - Ta Vad Du Vill

Bästa lovet spenderat i huvudstaden.

Söndag: Åkte buss i över sju timmar. Var framme på Stockholm Central vid nio. Mötte André och fick världens största leende på läpparna. Åt på McDonald's och åkte sedan till lägenheten vi fick låna av hans syster.

Måndag: Åkte hem till hans pappa i Huddinge. Träffade Kalle en snabbis och somnade sedan till Pirates of the Caribbean och godis.

Tisdag: Åkte tillbaka till centrum, träffade Jakob och Matilda som visade sig vara två riktigt mysiga personer. Åt thai och gick på bio, I Love You Phillip Morris. Åkte till lägenheten igen.

Onsdag: Vår månadsdag. Träffade Linn och några andra i stan. Köpte sedan Ben & Jerry's och hyrde film. Skrämde slag på André lagom tills vi skulle starta Paranormal Activity.

Torsdag: Sov väldigt länge och kom fram till hans mamma i Masmo vid åttatiden. Var där någon timme och åkte sedan tillbaka till lägenheten.

Fredag: Gick upp i tid. Packade och gjorde oss iordning. Tog oss in mot Centralen och sa hejdå. Buss i över sju timmar igen. Jävla skeva, avlånga, fula Sverige.


Jag vill bara säga en sak, och det är att om två dagar åker jag till min älskling i Stockholm. Jag mår bra.