Som plåster på söndagsångesten.


Spöken i magen dagen innan skolstarten, eller nåt.

Sista dagen på lovet och det känns förjävligt! Eller vänta.. det kan vara hungern som spökar, hmm. Men nej det känns inte bra alls att det är skola imorgon. Har inte gjort tillräckligt mycket läxor och det känns inte som om jag är utvilad. Men men, nothing to do about it! Tror i och för sig att det kommer bli en jäkligt bra vecka, utöver skolan liksom.

Juste, fixade med Tobias blogg igår, check it out.
F.ö. ska jag nu fixa en macka eller två! Har inte ätit ordentlig frukost på alltför länge /care.


Omnomnom:ig mix!

Älskar videon.


Speciell och bra.


För jävla grym remix.

From the rehearsal.


Fjårtizar, psykfall och avsnack, haha.

Vart är världen på väg? Haha nej men seriöst. Vi hade dansuppvisning på Club Diva i Halmstad igår. Det var kanske tre tjejer som hade kläder som täckte. Resten visade antingen trosan så kort kjol de hade eller så var boobsen på väg att falla ur "klänningen". Hur kan deras föräldrar tillåta dem gå ut sådär? Sjukt om du frågar mig. Men uppvisningen gick bra, och det verkade uppskattat. Även ifall vi hade stora baggykläder på oss.

Sov hos Julia, kollade på film och tog det lugnt. Idag var jag på bio tillsammans med fem andra. Såg Shutter Island, alltså fan vad knäpp man blev av den. Så jävla grym, fast som sagt psyko. Sevärd? Absolut.
Kom hem vid nio och en timme senare gick jag ut med Matilda, pratade av oss helt och hållet. Var ute i nästan två timmar vilket var fysiskt kallt men psykiskt varmt.

Nu ska jag skåpsrota som mina föräldrar hade velat kalla det.
Nighty!

Dansa bort alla tankar.Ztv gör min dag ibland.

Om tre timmar bär det av till dansen. Ska bli så jävla skönt. Och koreografin vi håller på med just nu är så galet bra! Blir helt taggad av den alltså.

Nu ska jag försöka göra någon nytta innan det, heh..

Idag ja, idag ska bli en bra dag. Iallafall till skillnad från igår.

Igår var den sämsta fredagen detta året, och allra helst vill jag bara glömma den. Inte för att det hände något ovanligt jobbigt, tvärtom. Det hände bara vanliga jobbiga saker, alla på en gång, kunde fan inte hindra de där jävla tårarna.

Men idagdagen ska bli så mycket bättre. Trots att jag fortfarande har en svidande hals och rinnande näsa. Jag ska vägra sjukan, hoppa på bussen hem till Julia, vara där en stund, må bra, och senare ikväll sätta mig i en full biosalong och glo på lite vargmän. Har som vanligt noll förväntningar (har märkt att det är för dåligt) men tror ändå att den kommer vara sjukt bra.

Det finns massa saker som jag ser fram emot nu, och det är dem sakerna som håller mig vid liv. Det är nästa helg, då fina Lisette fyller arton. Det är sportlovet vecka åtta då förmodligen Frida kommer hit. Det är vecka nio då bästa André sätter sig på tåget hit.

Nu ska jag göra mig klar. Känner mig grymt skabbig.

Jag och bror, för att vi är coola.

Det är ju trots allt en fotoblogg framförallt.Jag tror faktiskt att bilderna talar om vad jag vill ha.

Vägen till en egen reflexskärm.

Jag tänker passa på att vara med och tävla om en reflexskärm från tvspelsweb. Har sedan ett bra tag velat ha en sådan, just för att få bättre ljus till bilderna. Tävlingen pågår på Malin's jättefina blogg och jag tycker att ni borde vara med i tävlingen också om ni är fotointresserade. Ni hittar regler på hennes blogg!

Jag nominerar en bild på min morfar som jag tog sista gången jag träffade honom. Han gick bort tre månader efter. Det var såhär som jag kommer minnas honom - dagdrömmande med en cigarett i munnen. Denna bilden kommer alltid vara en av mina absoluta favoriter. Den är liksom äkta.


Godisstart, shoppingbeslut och coola skaters.

Vaknade nyss och börjar dagen med överblivet godis sen min hemmakväll igår, haha. Ska snart göra mig klar och åka till eurostop med mamma och Agge. Jag vill typ kolla efter kläder, men samtidigt känns det jävligt skönt att ha pengar kvar.. Aja, får se om jag hittar nåt först och främst!
Efter det ska jag till bunkern. Det är skatetävling där idag och jag tänkte se om jag kunde få några grymma bilder. Kommer känna en hel del folk där, så jag stannar nog där ganska länge.

Rasmus på bild. Tog och redigerade den för nästan ett år sedan nu.


Likt gatlyktor lyser du upp mörkret.

Jag har nu gjort tre av fyra prov som jag har haft framför mig. Musikproduktionen som är kvar, men det kommer nog inte bli några problem. Åkte hem med en gång efter skolan idag då jag var helt utmattad efter dansen. En vikarie som förmodligen kommer vara med hela terminen lärde ut breakdance, jobbigt men roligt!

Hemma har jag inte gjort speciellt mycket. Provade lite bokeh med kameran, dock genom fönstret.
Jag har gått och längtat också, som vanligt.


E F T E R L Y S E S: Canon batterigrepp BG-E3 till 400D.

Rubriken sa det jag ville ha sagt.

EDIT: Ohyes I've got one!