Mina fotografier från 2009.

Jag gjorde en video med alla mina bästa bilder från 2009. Om ni har tio mintuer över av ert liv, haha, kolla på denna och ge kritik, tack!
Bäddade in den från Vimeo istället för YouTube så att musiken kom med!

Sticker ut från mig själv ikväll.

Bara för att detta förmodligen är den första bilden där jag ler med tänderna på frivilligt.
(Var dock tvungen att fula till det med höjda ögonbryn och peacetecken.)
Och för att fortsätta vara så-som-jag-inte-brukar målade jag naglarna chockrosa, det ni!


Försöker tagga med lite klädvälje och bra musik.

Slutade halv två idag så jag var hemma ganska tidigt till skillnad från när det brukar vara. Det är askallt ute förresten, och jag ska ta mig ut i snön senare igen, för att ta bussen till stan och träffa Matilda och Mange. Vi ska sen vidare hem till Andreas som har fest. Kommer förhoppningsvis bli en asgrym kväll!
Skönt att Matilda måste ta halv två bussen hem inatt så vi kan åka tillsammans. En timmes bussresande ensam är liksom inte roligt alls. Plus att man är rädd för att somna, haha.

Sitter och taggar med lite bra musik, mest från Ztv, men när det är dåligt där är det Spotify som gäller. Även om det inte är speciellt mycket ös, måste jag tipsa om denna. Satt och lyssnade om och om på den igårkväll;

Ryan Adams - Wonderwall


Jag tror att alla har hört denna låten i en annan version förut, men åh denna är så mycket bättre.

För upptagen med tvn för att komma på en rubrik.

Jag vill gråta, men jag vet inte varför. Finns ingenting som uppmuntrar mig här för tillfället. Tror att jag ska låta bli att skriva trots att jag har funderat på det ett tag, och faktiskt började. Det kommer ändå endast bli massa emosnack och det är bara patetiskt att se om jag någon gång skulle gå tillbaka och läsa det framöver.

F.ö. skulle jag vara tacksam om ni kunde tipsa om bra musik. Jag är mångsidig och gillar väldigt varierande!
Hatar landet, älskar låten.

Ville bara säga att jag hatar avlånga, skela, fula Sverige. Och speciellt att jag bor så himla off från i princip allting. It sucks bigtime.

JJ - Let Go

Undanhållen infekterad.
Jag fick pommes med kall vitlökssås innan. Off topic.

Vet ni vad jag hatar? Som jag inte har tänkt på förut men kom på nu?
Jag hatar att jag är en sån jävla perfektionist när det gäller min blogg. Att jag måste rätta vartenda litet stavfel och välja rätt ord. Till och med nu när jag skriver detta, skriver jag det så som jag hatar. Går tillbaka och rättar. Vad fan är mitt problem? Är jag rädd att någon ska peta på mig med en kommentar? En sån där spydig kommentar som var min vardag för några år sedan? Nej fan så kan det ju inte va.. Eller?
Så nu jävlar,
IUHAOISUXBBIKSgiuasbnöoubn2eoihaoisbbasc...,ancdlasnö-<aksdnj<äpsdouqa9034u
Jag upprepar, nu jävlar.
Jag orkar inte mer nu. Orkar inte leva upp till andras förväntningar. Fuck you, you and you. Och nej, haha, detta gäller inte bara min klena blogg, det gäller det mesta.

Alldeles för dålig fantasi till en rubrik över detta babbel.

Jag har inte suttit vid datorn på hela veckan. Nästan värt en applåd, nästan. Dock har jag ingenting att skriva om nu, och det känns mindre värt när man skriver till en halv person eller nåt. Vad är det för mening att skriva om ingen läser det? Det är en annan sak om det är emotional shit som man behöver få ur sig, men om det bara är en massa babbel och nonsens som jag kommer med? Hmpft, helt onödigt.


Vardaglig, flygande, flytande, noll komma noll.

Jag satt vid datorn senast i tisdags, därav uppdatering noll komma noll. Har ändå inte hänt något speciellt och skrivvärt som ni skulle bry er om. En hyfsat vanlig skolvecka tycker jag. Har fått bra omdöme lite här och var i olika grejer, vilket jag jublar över. Dansen kom igång igår och det känns i magen kan jag säga eftersom vi har påbörjat dancehall i skolan nu. Däremot är jag fortfarande lika dålig när det kommer till fotandet. Fast jag gjorde en sjukt mysko stop motion häromdan som ni kan få se, haha.Måste ju leva upp till mina rötter från mongoliet.

Har ni också en demon som lärare, eller är det bara vi?

Wääh, första skoldagen idag då! Började precis som vanligt. Demonläraren gav oss läxor efter tio minuter i skolan, folk betedde sig "normalt" och de allra flesta såg ut som vanligt. Kanske lite tydligare påsar under ögonen på folk samt lite nya frisyrer här och var. Känns både jobbigt och skönt att allt har startat igen. Kände mig ruskigt rastlös här hemma de senaste dagarna på lovet, men vem tycker egentligen om plugg? Nej juste.

Har ångest för att jag inte har tagit mig tid till fotograferandet under lovet. Har helt enkelt inte haft orken eller fantasin. Ser fram emot att köra igång med det och dansen rätt så ordentligt nu. Hoppas bara inte demonen ger oss omänskligt mycket läxor så jag inte hinner med annat.Feting trött på snön och att sitta hemma. Ett filmtips också.

Jag sov hos Julia igår, det är anledningen till att jag inte har bloggat. Vi tittade på Leon alldeles för sent på natten, men fyfan vilken bra film. Se den om ni inte har gjort det.

Just nu sitter jag i sängen och försöker få upp min kroppsvärme samt leta efter något att göra ikväll. Det går sådär när det gäller båda alltså.

Skola på tisdag, totalt opepp på det såklart. Har fortfarande läxor som är ogjorda och dygnet är fortfarande helt vänt. Längtar redan till sportlovet (som f.ö. kommer bli bäst hihu).
Nyrenoverat och stiligt vare här! Mitt liv behöver också renoveras.

Nejmen titta! En ny header plus lite annat småfixat här. Samma stil som innan, fast aningen snyggare hehe.

Vaknade förfan lite innan klockan tre idag, så har inte ens varit uppe i tolv timmar nu och klockan är tjugo i två på natten. Känns helt sjukt och fel hur pigg jag fortfarande är.
Med tanke på när jag gick upp har jag inte gjort något nödvändigt idag. Har fortsatt på pusslet med tusen bitar som jag och mamma påbörjade igår, suttit lite här och lärt mamma spela GH, haha.Om jag inte har fått något plugg gjort imorgonkväll ska jag begå självmisshandel

Helt meningslösa frågor verkligen, men är man rastlös så är man.

Jag kopierar och gör som min vän Tobias; en försenad 2009-lista. Dock inte alls lika lång som dem brukar vara.

Fått nya vänner? Första året i gymnasiet - det är klart!
Sovit bredvid någon av samma kön? Senast inatt, ja
Sovit bredvid någon av motsatt kön? Yep
Druckit så mycket så du spytt? Haha, första och enda gången ja
Åkt snowboard? Nää, aldrig gjort heller
Har du kysst tre eller fler under samma dygn: Nix
Haft sex med tre eller fler under samma dygn: Haha nej
Gjort någonting som du verkligen ångrar? Det har nog alla
Skolkat? Höh, ja
Saknat någon/något? Som in i helvete, indeed
Lärt känna någon via internet? Ohja
Fått ett IG? Nejfan
Blivit tagen av polisen? Nein
Rökt? Nope
Snusat? Glöm det
Fått ett sugmärke? Nej
Kysst en kille i din klass? Nepp
Sagt nej till sex? Yesbox
Varit kär? Jo
Färgat håret? Icke
Gjort något du aldrig gjort förut? Såklart
Börjat någon ny sport? Njaej, utökat dansen bara
Hånglat? Ja
Blottat dig? Men ofta, haha nej
Pusslat ett tusenbitars pussel? Äger två stycken, men det får bli 2010 ist
Varit på konsert? Hell yeah, Beyoncé
Sett/hört andra ha sex med varandra? Haha nepp
Blivit nekad sex? Nej
däckat? På bussen (samma kväll som första fyllespyan, haha)
rest utomlands? Inte 2009 nej tyvärr
Årets bästa datum? Skojar du med mig? Det finns nog ett och ett annat


Fotandet gick som jag ville idag, för det mesta.

Jag försökte fota utomhus idag, i skogen här intill, men det gick verkligen inte bra.
Hade fortfarande fotosuget i mig när jag kom hem (och iskalla fingrar) så jag letade upp mammas gamla spetsgardin. Den tillsammans med det naturliga ljuset från fönstret fick jag faktiskt några riktigt fina bilder.
Det blev dock inget plugg idag som jag hade räknat med, men är jag förvånad? hmpft, inte det minsta.
Kommer få stressa med det till helgen istället om jag känner mig rätt (vilket jag i detta fallet gör).

Nu ska jag springa ner och vara social med mamma.

Länkar hit och dit på en sammanfattning av dagen.

Haha jag blir så jävla förbannad på mig själv. Klockan är tjugo i fem på morgonen och jag sover inte. Anledning ett: Jag vill inte sabba tiden. Jag vill göra saker, inte sova. Anledning två: Jag och mamma hörde någon gå upp för trappan när vi kom hem innan idag; & som jag har nämnt förr händer här lite halvknäppa saker i detta huset, så vill inte stänga båda ögonen.

Jag var förresten på Eurostop med mamma idag. Köpte en DigitalFoto som jag har glömt där nere och alltså inte läst ännu. Fy skäms på mig. Sen åkte vi omväg så jag kunde fota högskolan i nattljus, blev ganska bra bilder faktiskt.

Efter att vi hade letat igenom huset på spöken och inbrottstjuvar utan att hitta något, åt vi taccoos och tittade på Ice Age 3. Bra kväll så sett.

Nu, nattid, har jag gjort mig en onödig stopmotion och uppdaterat tumblr. Har i princip inte varit en enda social på msn, men är det konstigt? Nej.

Imorgon kommer kanske Elin hit lite senare. Jag hoppas verkligen det.


Shalala, "nytt år, nya möjligheter".

Jag trodde jag ville skriva här, men jag trodde fel. Kändes rätt men när jag insåg att det fortfarande var tomt efter tio minuters betänketid på exakt vad jag skulle skriva gav jag upp.

Men en sak jag vet, är att det allra bästa med år 2009 var alla nya människor jag har träffat och lärt känna. Några få av dem sådana som jag aldrig kommer släppa, andra kommer jag nog glömma lika snabbt igen. Hur som helst så hade jag fan inte klarat detta året utan dem, för om jag blickar tillbaka har det inte hänt speciellt mycket annat positivt. Tack.

Och jag hade en bra nyår igår, med fina vänner. (Pixlig och lånad bild av Hampus M, facebook)


Välkommen 2010, jag ser fram emot vad du har att erbjuda!

Peekaboo!

Ville bara säga gott nytt år.