Tillfixat och en bra låt med Oskar.

Som ni kanske märker har jag fixat till bloggen lite. En stor förbättring enligt mig.
Om ni för pekaren över de små ikonerna till höger, när sidan har laddat klart helt,  märker ni att det kommer hända lite grejer. Väldigt gulligt, haha!

Fick sommarjobb idag. Ska bli fritidslärare tre veckor framåt från och med vecka tjugofyra. Kommer säkert bli bra, trots att jag är trött på barn.


Corazón.Vi ska bli sommarvänner, du och jag.Canon 50/1,8 II - snart mitt.
Uppdatering såhär vid tillfriskning.

Sista sjuklingsdagen - förhoppningsvis.
Hade grymt ont i halsen redan i tisdags och det slog ut hårt som fan i onsdags. Skolan resten av veckan kunde skita sig, så har bland annat missat nationella prov i matte del B, men aja det fixar jag nästa vecka.

Det har varit så himla varmt ute idag, och jag har passat på att ligga ute och gassa lite. Och visst fick jag färg. Man känner sig genast så fräsch, vilket jag behövde efter sjukan.

Nu kom några bekanta till familjen, blir grillad kycklig och kall pastasallad, omnomnom äta bye.

Inspiration från en bok.

Rast, rast, rast och för jävla mycket rast. Sammanlagt fyra timmar i streck. Men jag fick i alla fall MVG (med ett fult irriterande minus efteråt) på mediekunskapen. Jublade lite. Efter skolan ska jag hem eller dansa om jag orkar.

En lista på saker jag vill ha:
Ännu mer sol
Dricka, helst juice
Canon 50mm/f1,8
Tidiningsomslaget jag är med på
Oändligt många tågbiljetter
Killen på bilden i inlägget här nedan
Shorts
Fin hy
Idéer, bra sådana
etc.

Som sagt.

Livet äger.


Xuhnsfhpa'npsifpco.

Helvetes jävla fitta. Och ja, jag har rätt till att svära.
André skulle ju komma hit idag, och jag har på grund av det varit jättehyper och glad. Han skulle fixa sista minuten biljett nu men märkte att det inte fanns några på deras hemsida. Måste köpa sista minuten eftersom vi är två ungdomar med inte världens bästa ekonomi. Han ska ringa dit snart, men det är inte ens 50% chans att det löser sig.. Alltså FAN vad vi inte behövde detta..

Lite kvällsmat tillsammans med längtan till imorgon.
Idag mår jag bra, inget snack om saken.

Det har varit småkyligt, men fint väder vilket har lett till att jag har varit på bra humör idag. Har liksom bara levt, fixat en del grejer så jag slipper ta i tu med det senare, och sedan bara levt lite till och längtat till onsdag.
Jag mår bra idag.
Var hos sjukgymnasten också. Ska nu tänka på min hållning hela tiden, om jag inte vill se ut som en kyckling längre fram i livet.
Oj, kanske återkommer senare, ska springa ut med kameran nu innan solen försvinner, åh.

Puss.

Hur mår du? Jag mår helt okej.

Ska om en timme färdas med buss hem till Lisette. Blir film och sådant, inget röj. Nästa helg blir mer händelserik tillsammans med saknade bror och älskling.

Förutom detta är det väldigt mycket i skolan nowadays, slutspurten innan sommarlovet. Detta orsakar att jag inte längre har tid till att sitta vid datorn. Fast det är lite skönt på något sätt. Känner mig väldigt ambitiös av någon anledning som jag inte känner till.