Jag kan bara jubla åt den kommande veckan.

Det är fan höstlov, och herregud vad jag gillar det. Om åtta timmar anländer Viktor-André till Halmstad och då jävlar blir det pusskalas! Han stannar i en vecka, nam nam.
Vi hade tänkt att ta oss ner till Malmö i några dagar i mitten av veckan ungefär. Bo hos storebror och träffa fina Frida. Ska även få André till att bli kär i staden då han aldrig har varit där förut. Planen är också att vi ska se Paranormal Activity 2 på någon fet biograf där.

Har en gryyyyym vecka framför mig.

Orkar inte!

Dagen börjar bra.. Eller inte.
Kom till skolan vid ett, fick reda på att vi inte har någon matte, det gick från fint väder till ösregn, min enda lektion för idag börjar istället tio över två, måste in till stan efter för att lämna in mina trasiga boots, så har alltså bara tygskor. Jag kommer dö innan dagen är slut.


OMG, KANYE DU ÄR ETT FUCKING GENI!


Ånghäst inför imorgondagens uppgifter.

Har inte den blekaste aning om vad jag ska skriva.. Meneeeh.. Jag pluggar, vad gör ni?
Har samhällsprov imorgon och efter MVG:t på arbetet om Moderaterna förväntar läraren sig ett lika högt betyg på provet, vilket känns väldigt orimligt för tillfället.
Har också redovisning av några fotouppgifter imorgon, som i mitt fall inte existerar, än. Ska försöka fjäska till mig en uppskjutning till efter lovet.

Apropå nada, lär alltid vara nöjd med dessa bilderna, åh.

Halloween i förtid.


Update;

Win, snön försvann.


JÄVLA SNÖ JAG SKA PISSA PÅ DIG!

Det snöar.


BAJSBLOGGA!?

Är så jävla sugen på att kasta den "seriösa" bloggsidan av mig, inklusive djupa texter och bilder som har lite ambition i sig, åt helvete! Inte en själ läser eller verkar uppskatta det, så why keep it!?
Kolla bara.. Vitt, grått och svart överallt, en FML-header och en sån äcklig perfektion. Mitt bloggnamn var jävligt kreativt också apropå det, gosh.
Jag har väl på senaste tiden försökt vara en sån där estetisk, cool men lugn brud som passar in i Sturegymnasiets atmosfär. Har inte riktigt fungerat tror jag.

5 minuter senare;
NM, tror fan inte att jag kommer göra någonting åt saken ändå.

Helgen var awesome, nu är bajs, höstlovet blir awesome.

Köpte världens finaste mössa, tygpåse och halsband i Stockholm i helgen. Nöjdtjej som jag är ville visa upp det i skolan idag, men vaknade med en urinvägsinfektion. Så himla jag!
Är fan sjuk oftare än vad jag är frisk (nä men nästan..). Någon som kan dela med sig av lite immunförsvar?
Back to Stockholmsresan; helt underbar som vanligt. Älskling är lika underbar som vanligt. Vädret var toppen och åh! Nu längtar jag till lördagen vecka fyrtiotre, då får jag nämnligen oerhört fint besök. Besöket kallar jag älskling.

Separerade delar.

Jag hälsar på mitt liv över helgen.
Hösten är speciell på många sätt.Rubrik behövs inte.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Inga överdrifter här inte!

Införskaffade Adobe Photoshop CS5 igår och har lekt lite med det idag. Dock ingenting seriöst.

Piffade till älskling lite (detta kunde jag även få till i CS3).


Ont i öronen, halsen, bihålorna, hjärnan.

Sitter i grafsalen och väntar på att lektionen ska börja vilket den gör vilken sekund som helst. Orkar egentligen inte ens vara i skolan eftersom jag gick och blev sjuk i förgår. Men hade missat för mycket ifall jag hade stannat hemma.
Igår åkte Viktor-André hem och det känns.. Saknar honom redan så sjukt mycket. Men köpte en tågbiljett till Stockholm igårkväll, så åker dit om två helger.

Gah, måste engagera mig nu.