En annan finiströja.

Monki 400kr

TRÖJAN ÄR HEMKLICKAD!

Odeur 1295kr


Massa blandat och en påse godis.

Klarade nyss sista bossen på Super Mario 64, har dock en del stjärnor kvar men ändå hihi.

Imorgon är det skolfoto och eftersom vi bara är tjejer i klassen ska vi vara utklädda till killar. Tror att det blir riktigt roligt faktiskt, även ifall vi inte är ensamma om den utklädnaden.

På torsdag tar Viktor-André sig hit med den för sega bussen ifrån storstaden. Kommer bli en så jävla bra helg!

Puss

För att älskling nämnde den.


Man ska inte leta för mycket.

Fick för ett tag sedan reda på att farfar kommer hit imorgon vid tvåtiden och med sig ska han ha sin gamla analogasystemkamera med massor utav tillbehör. Det allra bästa är att jag får allting om jag vill.
L Y C K A


Analogt åh.Ren lycka.

Skuttar omkring i vår fina fotokällare, även kallat vårt hemklassrum. Är überlycklig över att min viktiga filmrulle gick suveränt för mig att framkalla, åh!

Kortfattat och exakt.

Har haft en helt underbar helg i Stockholm, that's all I'm saying.

Förresten..

Ensam i trettio timmar till.


Lite om nu och sen.

Har nu haft foto i fyra timmar, slutar om en halvtimme ungefär. Har kopierat upp några av mina negativ på papper, är nöjd faktiskt. Fast har inte vågat framkalla min "viktiga" rulle ännu, vet hur mycket som kan gå fel åh.

Om tjugosju timmar sitter jag på tåget på väg till Stockholm. Hade verkligen inte tvekat på att spola fram tiden tills dess nu ifall jag hade haft möjligheten. Behöver verkligen den resan av flera skäl.

Vill vara så mycket mer ambitiös.

Borde sova, vill inte sova, inte alls. Jag vill få fotoinspiration, så sitter och kollar massa massa bilder på flickr. Klarar inte av att se kameran bara ligga och samla damm i sin väska, åh ångestframkallande.
Bär nog med både min digitala- samt den lånade analoga systemkameran imorgon när jag lämnar huset, bara för att vara duktig och ambitiöstjej numero uno.

Slutar sent imorgon, ungefär vid fem, och ska packa lite när jag kommer hem. Måste förbereda mig på en fin fin finare helg i Stockholm. Tyvärr har jag läst någonstans att det ska regna hela slutet av veckan.. Fast vad gör det egentligen? Jag kommer ju ha en underbar tid med min underbara pojkvän. Oh jävlar vilken kliché (fast ändå sant).


Haha sämsta inlägget.

Sitter i skolan, försöker hitta information och besvara frågor om Moderaterna. Känner mig så sjukt politiskt oberoende, gosh.

Slutar nu, tänkte gå in till stan tillsammans med söta Astrid (om hon fortfarande vill) och kolla på fotoutställningen på stadsbiblioteket här i Halmstad där bl.a. min bild hänger, yay.

Jag och älskling har ett halvår idag, åh!

Ingenting, absolut ingenting.
GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG.


En söndag som jag faktiskt tycker om.

En riktigt typisk söndag. Äter lite småsaker som blev över ifrån gårdagen, just nu After Eight, sitter ofixad i mjukisbyxor och har satt upp håret i en knut mitt på huvudet, gör läxor, i mitt fall matte och mediekommunikation samt lyssnar på skön musik. På ett sätt gillar jag det. Glad att det är fint väder, nästan alltid det som bestämmer ens söndagshumör.

Om fyra dagar älskling.


Idag är det en lördag med kräftor och koksalt.

Kräftskiva med några bekanta idag, blir nog trevligt! 
Ska snart springa ner i duschen och efter det göra koksalt som faktiskt verkar fungera i alla fall lite mot min aknehy. Är så himla trött att höra tjejer säga "ååh det ä så skönt att gå utan smink" osv. Jag skulle själv aldrig klara av att gå ut utan lite av min puderfoundation, inte ens på sommaren. Det fungerade på Kreta för där brydde man sig inte om vad folk tänkte och tyckte eftersom man ändå aldrig mer kommer träffa människorna där, men det blir genast så himla ytligt när man kommer hem. Usch..

Skulle egentligen berätta lite om dagen men oj vad jag kom off the track. Ska i alla fall ha en mer lyckad dag idag än igår!

Cheers.

Killen som kan hantera en rosa tuppkam.


Kärlek i massor.

Inte jag som har filmat, men jag var allt där. Och jävlar vad fint det var.


Mer dans, mindre foto.

Känner mig helt slut i kroppen. Hade en enda lektion idag vilket var ett två och en halvtimmes hårt danspass. Tränar dans utanför skolan två dagar i veckan också, plus två timmars idrott. Min kropp är inte van och det märks. Känns däremot jävligt skönt att äntligen ha kommit igång igen.

Nu när dansen har kört igång på riktigt har jag tappat fotograferandet något så enormt, vilket suger. Just nu i skolan är det analogt som gäller och då blir det inte så mycket att man fortsätter med det digitala hemma. Har inte heller någon direkt fantasi. Gillar dokumentär- och streetfotografering mest, men har inte haft tid till det. Hoppas jag hittar glöden snart igen, åh..

(Får imorgon min första betalning för ett fotojobb jag gjorde för någon vecka sedan, och det är från och med en betalning man kan bli kallad professionell fotograf. Imorgon är jag professionell fotograf.)

Viktor-André är fin, finare än zebror.
Onödigt babbel.

Sitter hemma ännu en fredagskväll och har en sån jävla ångest. Vet att Viktor-André lika gärna hade kunnat vara här nu vilket inte gör saken bättre. Har istället för att göra någonting vettigt fixat utseendet här på bloggen. Gick åt helvete så sjukt många gånger så gjorde den väldigt simpel till slut. Lär ändra den inom kort igen.
Nu ska jag fortsätta ha en kass fredag, ciao.