En fluga flög på mig.

Som en boss.

Skissade av min kärlek.


28 december.

Slog precis in en present till älskling som fyller år i mitten av januari. Dock blev själva paketet finare än innehållet, haha! Inslagningen är i princip allt jag har hunnit med idag.. Borde fotografera till projektarbetet men har en sådan prestationsångest att jag drar mig ifrån det. Tror jag segar fram till ikväll istället, då jag och pojken ska gå på bio! Ska bli hur mysigt som helst åh.

Sugarskull.


Övar på ritplattan.


WEEK FORTY-TWO: DARK.


Massa notiser till mig själv.

Imorgon när jag läser det här vill jag bli taggad till att göra någonting ordentligt och vettigt utav dagen.

Så Alice, när du vaknar om si sådär tio timmar vill jag att du ska:

- Gå upp ur sängen så fort du vaknar, sluta sega.
- Ta en ordentlig men ganska snabb dusch.
- Raka benen. Bara för att det är vinter behöver du inte odla päls, vi har kläder.
- Ät frukost, en nyttig och god sådan. Mat är viktigare än vad du anser.
- Dra tummen ur röven och fotografera till ditt projektarbete.
- Framkalla julkänsla (bråttom!) på diverse olika sätt, hur bryr jag mig inte om.
- Ät middag någon gång under dagen.. Det där med mat som sagt.
- Pussa Robin riktigt mycket när han kommer hem till dig på kvällen.

Jag håller på dig Alice, du klarar det här! Sov nu så gott.

Pojkvän & co i sthlm.

WEEK FORTY-ONE: HAPPINESS.


Ser kristen ut.

Nu är det jullov. Skönt som fan förutom att jag har massa skit som måste göras vilket sätter en enorm press på mig. Tänkte hur som helst mysa med min pojke ikväll men hans underliga magvärk hindrade oss vilket gjorde mig till ledsentjej. Nojig om inte annat. Får försöka mysa med familjen istället..


Fint.


pusskalas.


Hemkommen från en snötäckt huvudstad.


MY HOMIES, STHLM, THE VACCINES!

Åååååååååh packar och förbereder för fullt inför helgen! Ska åka hem till älskling ikväll och därifrån ska vi imorgon  möta upp Niklas och Anton för att med dem bege oss till min bebisstad, Stockholm. Vi ska bila dit samt hem vilket blir så mycket billigare än tåg för fyra pers. Ska på fredag gå på konsert med The Vaccines och ha en kick-ass tid resten av vistelsen. Stannar till söndag, wiho!


Powernap, inget mer.

Sov i ungefär 2,5 timmar i natt så får nog skylla mig själv att mitt huvud bultar och ögonen faller ihop.

WEEK FORTY: SHADOWS.


WEEK THIRTY-NINE: BRIGHT.


Mer höst än vinter.


Rabatter!

Hallå! Fick lite rabattkoder från internetbutiker som finns länkade under menyn till vänster. Med koden bianco30 får du 30kr rabatt på Bianco Footwear och med koden WELCOME får du 100kr i rabatt när du handlar för 300kr på Stayhard. Passa på att köp något till nyår vettja, det ska jag göra!

*Blink*

Ikväll kommer bli en fin kväll tillsammans med Robin och andra mysiga människor!


Nu.

Sitter i min pojkväns säng, kollar på Family Guy, äter riesen, väntar på att han ska duscha färdigt och må bra. Försökte fixa designen snabbt också, gick sådär. Verkar se olika ut på exakt alla webbläsare haha.

Design med lite strul.

Har ändrat lite i designen återigen, den andra var alldeles för rörig och innehöll för mycket grejer. Dock fungerar det fortfarande inte att se designens rättvisa utseende i Internet Explorer vilket suger, men är osäker på hur jag ska koda för att det ska bli rätt i alla webbläsare..

WEEK THIRTY-EIGHT: WIND.


Théo Gosselin - King of Light.

Bilder tagna utav en av mina favoritfotografer.
Så ni vet.

Den här helgen har varit minst lika bra som förra och det ska även nästa bli. Är upp över öronen kär och det är även lite därför det har blivit så få inlägg här på senaste. Och nu kan jag inte heller fortsätta, för har lånat mammas dator som nu hon ska använda, haha.

Puss på er!

DANCE!

Letar massa dansinspiration nu som ni märkte i föregående inlägg eftersom vi ska ha dansuppvisning imorgon! Och jag ska för första gången köra ett solo. Det blir till Mando Diao - High Heels, som är koregraferad utav min danslärare Leyla. Önska mig lycka till och håll alla tummarna ni äger.

i n s p i r a t i o n .


Nuvarande.

Goddag. Vaknade upp bredvid älsklingen som sedan körde mig till bussen som tog mig till tandreleringen där jag fick en tankevecka på mig att besluta om tandställningen som jag tog med mig till skolan där jag nu sitter och försöker plugga historia vilket inte går så jättebra då facebook är ivägen.