WEEK TWO: FABRIC.WEEK ONE: FOREST.

Viktor-André..


Från tåget.
Den killen gör mig knäsvag.


Förberedelser, bajsnaglar och jackor.

Har precis lärt mig ignorera min onda hals. Visst känns den fortfarande, men morgondagen är så nära att jag inte kan tänka på annat än just det. För övrigt målade jag just naglarna bajsbruna, men jag föredrar att kalla dem chokladbruna. Ni förstår nog själv varför. Ångrar mig lite, vill hellre ha en galen färg, men orkar inte ta bort och måla om gah.

Har beslutsångest till råga på allt. Vet att det ska vara fem till sju minus i Stockholm de dagarna jag ska vara där, så jag borde ta med den tjockaste jackan jag har, men då jag inte alls trivs i den vill jag inte det..
Men aja, tror jag tar en av ren impuls imorgon!

Nu ska jag fortsätta packa det andra i alla fall.

My dear, navy Docs.


Positiva tankar om att bli frisk.

Tredje dagen jag är sjuk i influensan. Mår dock mycket bättre idag då febern är helt borta och huvudvärken inte alls känns lika sträng. Det är mest halsen som känns lika tjock som en tjurhals, har därför svårt för att svälja och få i mig någonting ätbart. Inklusive maten igår har jag ätit tre mackor, en banan och lite glass hittills.
Håller tummarna hårt för att må ännu bättre imorgon, för då, oavsett mående egentligen, bär jag mig av till Stockholm ännu en gång!

På MTV just nu:

Åh tack mamma.

Mamma klickade precis hem det här till mig. Hon sa att det kommer bli en lite sen alla hjärtans dag present, eftersom det inte fraktas förän om 2-14 arbetsdagar. Har sedan länge letat efter något liknande ute i butiker utan resultat, men hittade nu detta idealhalsband istället!


Vila i frid, min hipsterring.

Den gick itu häromdagen.

Mitt lördagssällskap.


Serie av moi.

För jäkla synd att jag inte kunde göra bilden större, men orginalet finns på skolans datorer så kopierade denna ifrån inte mindre än Facebook haha! Men i alla fall, detta var en uppgift vi hade i kursen Grafisk Illustration och jag är mycket nöjd.
Jag gjorde layouten i Illustrator CS5, ritade gubbar, miljö och detaljer för hand och färgla allt i Photoshop CS5.
Det spelade absolut ingen roll om vad serien handlade om, utan det absolut viktigaste var att det var snyggt och smart utformat.
Läraren verkade tycka mycket om min haha!
Det var en dag i januari.


Jävla fredag.

Det är fredagkväll och jag sitter rastlös hemma - igen.
Känner verkligen inte för att skriva om min dag, eller om hur jag mår. Men vad fan ska jag annars skriva om? Jag är ingen speciellt intressant människa nu för tiden. Går mest och räknar ner tills jag åker till Stockholm, eller tills jag får besök därifrån (sex dagar kvar). Men ikväll lär det mest spännande bli: följa med pappa till småstaden och köpa mig en fet marabou.

Håller tummarna för att ni har det bättre än mig, typ.

Så det så.

Svarar ej på frågor av anonyma.

Helgen har varit så jävla underbar, helt sjukt, men imorgon börjar en ny vecka med "allvaret". Tror dock inte att jag orkar ta det på ett så stort allvar egentligen. Alldeles för trött.Tack för hjälpen, Sanna och Nellie.


Flimflamflum!

Läser in det sista av PQ-formeln inför matteprovet imorgon - think I've got it, och torkar bort blod ifrån mina nyrakade ben, kan ju inte vara apa imorgon när Viktor kommerrrrr wie! Han är framme i stan 17.37, lär vara hyper hela dagen imorgon fram tills dess.

Införskaffade mig ett par turkosa fjäderörhänge idag, nöjd tjej. Köpte också en för tidig årspresent till pojken som han ska få imorgon, håller verkligen tummarna för att han fortfarande vill ha den!

Nu ska jag ringa personen som inlägget har kretsat kring, må bra och sen nana.

Utmattning och längtan går hand i hand.

Hemma ifrån skolan idag. Inte på grund av sjukdom, utan av utmattning. Är så himla trött hela tiden, och imorse var jag död på riktigt. Hade ont i halsen när jag vaknade vid klockan sex så övervägde att ligga kvar i sängen och tillfriskna då Viktor-André kommer hit på torsdag. (Nedräkning: två dagar). Och det gjorde jag helt rätt i, för när jag vaknade fem timmar senare var halsen mjuk igen.