Shoestring Magazine!!!!!!!!!!!

Jag är FULLT medveten om att collaget nedan är varken välgjort eller snyggt, men det är inte det som är huvudsaken. Jag ville bara dela med mig av den ljuvliga nyheten om att den engelska tidningen Shoestring vill publicera alla dessa bilderna som både föreställer mig och är tagna av mig, i deras tidning. Den ska vara färdigställd nu i September.


Som några av er kanske kommer ihåg var jag och min bild på omslaget av samma tidning i maj 2010. De lovade att fortsätta publicera mina bilder och japp, de höll definitivt vad de lovade med tanke på att de gör det x3!

Det är ju galet varmt!

Lever upp till mitt stjärntecken Kräftan nu. Är röd som en, i alla fall på bröstet, annars är jag ganska brun vilket är naaajs. Har bara legat på stranden med familjen igår och idag vilket har framkallat min adhd, damp och rastlöshet (citerade Jason/Timbuktu där, det är inte fakta), så imorgon beger jag mig ut på lite större "äventyr" i form av lunch på stan med barndomsvännen och några andra, om planerna går som tänkt.

Eftersom hon är snygg och låten är peppande.

WEEK EIGHTEEN: MOVIE.


FROM A LAND DOWN UNDER.

En av förra veckans look:er. Trivs som fan i det här, dock för varmt för att ha nu.


Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Hej.
Mitt liv är lite upp och ner nu.
Kommer tillbaka när det har vänt sig rätt igen.

En tredjedel av mig går hem,
en är krossad, en är din.

Jag var ju i Stockholm.

Tågresan upp till hufvudstaden var som den brukar, seg och adhd-framkallande. Men tack vare att man vet hur värd slutdestinationen är överlever man vartenda millisekund av de nästan fem timmarna helt utan att klaga.
Random snubbe i ett fint fototilfälle.


Dagen därpå, på onsdagen, befann vi oss på Grönan tillsammans med Kalle, Matilda och Jacob för att se en utav spelningarna dem har där varje sommar.
Jag visade min Viktor att man inte ska se alldeles för självmordsbenägen ut när någon riktar en kamera mot en.


Trots att bänkarna ännu var dränkta i vatten var det som tur var fint väder under resterande tid av kvällen.
Aknedrabbad, sansad och harmonisk flicka vid namn A. Grevholm blev fotograferad utav Matilda.


Kvällens huvudroller var medlemmarna i Gogol Bordello. Jag själv hade aldrig hört det här "zigenar-punk-bandet" förut, men måste säga att dem var riktigt bra, speciellt live kan jag tänka mig. Fick under kvällens gång reda på att en utav bandets dansare är tillsammans med Elijah Wood haha.
Gogol Bordello på Grönan, 15/6.


Tunnelbanor, guds gåva till 08'orna. Hade inte tackat nej till att sätta in sådana i hela Sverige, gah. Vi här i Halmstad får nöja oss med bussarna som låter som kor med svåra magproblem, som dessutom går hem till mig max en gång i timmen.
Tomma tunnelbanestationer kan vara riktigt mysiga.


De är inte bara till för bekväm transportering, de kan även vara en fröjd för ögat från rätt vinkel i rätt ljus.


Resans huvudmål var självklart att bara umgås, pussas, prata, gosa, mysa, äta, hålla hand, slöa etc. tillsammans med Viktor.
Te amo, guapo.


Kom fram till att det finns mycket fluffigare, mer tredimensionella och helt enkelt finare moln där uppe.
Bilden togs från tåget på hemfärden.


Besöket var välbehövligt och fint. Lite aningen för kort bara.
Tyckte att detta var en bra avslutande bild, med tanke på vilken bild som startade det hela.

Bästa frukosten på bästa dagen.

Grovt bröd med philadelphia och skinka samt ett glas apelsinjuice med fruktkött. Bästa frukosten på länge (kom nyss på mig själv att jag inte har ätit frukost på kanske fyra dagar..). Jag firar nämnligen att om tre timmar sitter jag på tåget i färdriktning > Stockholm, och jag är lite smått överlycklig för det. Femtio mil och fem timmar senare är jag framme.

Jag kommer antagligen inte blogga ett piss när jag är där uppe, bara så ni vet.
TJARÅ!

Kusin kammar hem 25 000kr.

Min kusin Natalie var med på kvällens avsnitt av Total Blackout och vann! När man känner någon som medverkar i ett Tv-program, blir programmet helt plötsligt tusen gånger roligare!

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

P.S. Ha inte för hög volym på datorn, hon skriker rätt högt, haha!

WEEK SEVENTEEN: PERSONALITY.


Måndagen den trettonde.

Sitter ännu ofixad i soffan, men ska om lite mer än en timme dra in mot staden för att fixa några smågrejer inför imorgon. För japp - imorgon blir det tåg upp till huvudstaden och pojkvännen! Har haft några väldigt tuffa veckor utan honom, några veckor där distansen inte var annat än negativ. Men sådana perioder har man, och imorgon blir allt frid och fröjd igen.

WEEK SIXTEEN: CHILDISH.


A HORSE IS NOT A HOME.


Thursday Thirst.


Kastar in lite skit.

Jävla pissdag. Finns så mycket att säga om den, men vet verkligen inte om det är värt att dela det här. Hur som helst vill jag inte att denna dagen ska kommas ihåg eller nämnas igen under några som helst omständigheter, vill bara att den ska vara över n-u. Vill egentligen inte heller ha morgondagen men det finns inte så mycket jag kan göra åt att den kommer - så länge jag inte söver ner mig själv tills på måndag. Dock har jag inte rätt medel för det.. Någon? Knark? Nä men ni fattar, det är nästan så illa.

Igår var det däremot en trevligare dag med studenfirande för barndomsvännen och möten med fina människor jag inte har träffat på drygt ett år.

Tisdag, du får hemskt gärna närma dig i snabbare takt.

Åh Daniel...
Prismors reflektioner.


Scenframträdanden.

Tjeijna! tar en paus ifrån solen!
Har idag dansat på Laholms Kulturfestival inför världens sämsta publik idag. Däremot blir det nog lite mer ös på den scenen ikväll när Daniel Adams-Ray kommer dit och sjunger! Hoppas vädret förblir lika fint hela kvällen.

SOMMARJOBB!

Just precis, jag fick ett! Ett som dessutom ligger tre minuter hemifrån mig, på ett ålderdomshem. Är så jäkla nöjd. Ska dock bara se till att jag får den period som jag vill ha, annars dör jag lite.

The wind determines.Nattdansa med mig?


Woop Woop!

Hej och hå!
Som ni säkert har märkt går bloggandet inte speciellt bra, men vet ni? Jag bryr mig inte eftersom jag alltid får sådana här svackor och kommer tillbaka som ett bombnedslag efter ett tag.

På senare dagar har mitt liv bestått utav:

Sol och allt därtill som shorts och glass.
Sture på stan (skolan visar upp sig mitt i stan).
Ommöblering i rummet.
Lite tårar och irritation.
Införskaffande av 5st nya ps2 spel.
Försökt komma ifatt i projekt 52.
Superduperlängtan till lovet.
Planerande av denna långhelgen.
etc.
Bara så ni vet.

WEEK FOURTEEN: MUSIC.

En av de sämre.