WEEK SEVEN: ADVENTURE.


WEEK SIX: LANDSCAPE.


Så muppig men ack så charmig.


Andra favoritstaden.


WEEK FIVE: SUPERHERO.


Jätteonödigt inlägg, men ändå.

Har varit en dag som verkligen gått upp och ner.
Det började med dåligt väder, sen blev det fint, sen dåligt, sen fint haha. Tränade på gymmet vilket kroppen verkligen inte gick med på och hade matteprov som hjärnan inte gick med på förän på sista uppgiften. Förla min ring i skolan idag, fick veta att några lärare hade sett den utan att ta hand om den så idag var den borta.. Sjukt typiskt!

Bakade precis till imorgon då den traditionella onsdagsfikan äger rum än en gång. Och mamma satt just in pengar till mig så att jag kan köpa en sista minuten imorgon, till torsdag och resan upp till Stockholm. Åh hoppas det finns någon och att allt löser sig som det ska, så jävla nervös..

RUN WITH RED.


PANDA DA PANDA!

Hahah det är ju pinsamt hur löjligt skön och underbar denna låten är.

LONGING FOR VIOLENCE.


Ikväll, imorgon, nästa vecka.

Idag är det fritt från lillasyster i huset, så ikväll tänkte jag, mamma och pappa gå ut på restaurang och äta. Pasta med hjärmusslor, vitlök och annat, hur gott låter inte det? Gah!

Imorgon kommer förhoppningsvis och förmodligen min bror från Malmö hem hit. Alltid lika mysigt att träffa honom.

Och på torsdag, om sex dagar, ska jag antagligen åka upp till Stockholm och min Viktor-André. Det hela beror egentligen bara på om jag hittar någon tåg- eller bussbiljett. Det finns visserligen nästan alltid bussbiljetter, men man vet ju aldrig.. Och tågbiljetter får jag kolla sista minuten, alltså 24h innan.

And I'm out.

CHEWING STEEL.


FAKE MODESTY.


WEEK FOUR: GIF.


La helt plötsligt det jobbiga bakom mig.

Det är återigen måndag.
Men denna måndagen mår jag helt okej.
Det ska bli upp till tio plusgrader.
Dock molnigt men det skiter jag lite i.
Ett år och en vecka med mest saknade pojken idag.
Det går framåt och det ska det fortsätta göra.
Jag är kär.
Dans idag, känns bra.
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.
Det är en bok jag började läsa imorse.
Första boken på ett år, minst.
Idag har jag min t-shirt från Acne.
Fick den i julklapp av pojken.
Han jag saknar.
Han som är min.
Idag börjar en ny vecka.

Min plånbok gråter.

Idag har jag gladerligen mått mycket bättre än igår. Bland annat för att solen lös när jag vaknade.
Välmåendet gjorde mig så himla shoppingsugen och jag har, till skillad från de närmsta åren, några aningar om vad jag kan skriva på min önskelista. Vet dock att det är fyra månader kvar och att jag säkert kommer vilja ha allt innan..

Bara för att fortsätta tråka ut er i mina kassa inlägg, skriver jag lite mer exakt vad jag vill införskaffa.
-Playstation 3 + Black Ops. Blev kär när jag spelade det hos bror och måste skaffa oavsett kostnad.
-
Canon EOS 60D. För fy tusan vad fin den är.
-Ny mobil. Detta är visserligen bara önsketänkande då jag inte vill lägga pengar på det.
-Vårjacka. Måste skaffa förr eller senare, vet dock inte vad för någon.
-Plattång eller något som ger samma effekt. Hur löjligt det än låter, men fan vad "frissigt" mitt hår är. Inte ens slitet.
-En färgglad klocka från Knokk. Har bara en grå, vill ha en till att komplettera med.
-Blå, lång cardigan. Har bara gråa sådana.

Märker att jag kan fortsätta hur långt som helst, men ska låta bli för både min och er skull.


Blir förvånad ifall ni fortsätter läsa efter första raden.

Idag har på riktigt varit den sämsta dagen på länge.
Vaknade sju, trött som ett svin och inser att jag inte hade någon tid till att snooza. Gick in i min garderob och stirrade ut i tomma intet i en kvart innan jag började klä på mig. Kände mig inte bekväm i någonting överhuvudtaget så bytte säkert om fem gånger, om inte mer. Gick iallafall ner efter sammanlagt en halvtimmes frysande halvnaken i garderoben, kollade mig i spegeln och ruffsade till håret när tankarna for "pallar inte tvätta håret.." - så jag struntade i det, trots att jag sedan igår hade lite Dust It i.
Fortsatte ner en våning till och åt två torra mackor och ett glas sur juice. Ingen favorit på morgonen.

Nej herregud.. Ni fattar hur min dag började nu, fortsätter aningen fortare framåt:

Stod och väntade i det äckliga, regniga, gråa vädret på den försenade bussen som skulle ta mig till skolan. Markus Krunegård fick bli mitt sällskap på resan. Väl framme i skolan var jag redan bitter, mest på grund av det pissiga vädret. Hade utställningsdesign i nästan tre timmar och kände inte att jag utformade något att skryta över. (Någonstans här på dagen kände jag för att slå sönder mobilen eller liknande).
Åt soppa till lunch, för att förgylla den redan gråa dagen. Därefter gick jag förväntansfullt till stan med Astrid, slängde ut lite klagande över henne. Vi båda ville fika men vi båda var för fattiga. Fick bli några tunga affärsbesök innan vi beslutade oss för att åka hem. Klockan var då bara 14.00.

Har sedan dess suttit hemma, framför datorn och TV:n. Lyssnat på och plågat min tinnitus med skrik från världens värsta lillasyster i ungefär fyra timmar.

Nej nu räcker det. Ni slipper mig.

WEEK THREE: JEWELRY.


NU HAR DET GÅTT ETT HELT ÅR FULLT MED KÄRLEK OCH KYSSAR. SJUNDE MARS ÄR BARA VÅR DAG OCH VI SKA FIRA FLER ÅRSDAGAR TILLSAMMANS. JAG ÄLSKAR VIKTOR-ANDRÉ.

Fick nog med allt i rubriken.


Snart kan jag kyssa honom igen.

Om sådär exakt elva minuter tänkte jag bege mig ifrån skolan där jag nu sitter för att möta min Viktor som anländer med tåget i Halmstad om ett tag. Känns skönt att träffas igen, var ju trots allt bara en vecka sedan sist.
Köpte en stor påse godis och en ful hästmugg till honom innan, som en liten larvig överraskning (godiset är dock på fullaste allvar).

Ska ikväll pussas massor och bara ta det lugnt. Han kommer vara tvungen att vara med mig i skolan varje dag resten av veckan. Stackare, han som har lov och allt.

Gotta go, ciao.