Förväntansfull.

Hörde att det skulle bli aningen bättre väder imorgon vilket jag tycker passar bra på en fredag! En fredag som jag tror kommer bli mycket bra dessutom. 

Älsklingen i solnedgången på stranden.

Antagligen världens finaste bror.


Babe in old school way.


Analogt!

Har fotograferat en hel del analogt på senaste tiden och har i samband med det tagit reda på att min gamla Pentax fungerar! Testade den dock bara med en svartvit rulle men ska sätta i en med färg snart och skicka in till framkallning sen. Föredrar färg när det kommer till analogt, det blir så matt och fint!

Bild sedan i somras men det är den kameran jag pratar om!

Studenten, du får komma nu.

Var ett tag sedan jag fick hem studentmössan men har inte alls längtat till den dagen då vi aldrig behöver gå till skolan igen förrän nu. Är så fruktansvärt trött på läxor och allt annat som har med skolan att göra. Allt förutom tryggheten. Men det känns rätt bra att längta till studenten, för den går ju inte riktigt att undvika!Solnedgång i skogen.


Fredagen den 13e.

Hej där! Det värsta hände mig igår.. eller nja, det var nog en överdrift! Men det som skulle påbörja min fruktansvärt dåliga dag (som kom en dag för tidigt) var när min mobil slutade fungera på bussen på väg in till skolan. Sitter nu med en gammal LG som inte har några nummer, inget internet, ingenting. Tar fortfarande upp den för att kolla typ facebook och instagram imellanåt men möts alltid lika förvånat av den gamla tegelstenen. 
Det är ju fan helt sjukt hur besatt man blir av sin teknik. När man väl har bytt upp sig någon gång i tiden kan man aldrig byta ner sig igen! Ganska desperat, men sant måste jag säga.
Hade hur som helst beställt den från Dustin.com så nu måste jag vänta på att dem skickar mig ett sådant där returkuvert, sedan måste jag vänta på att den ska lagas och skickas tillbaka till mig. Detta tar säkert veckor så har en tuff tid framför mig.. haha!

Kommer tillbaka inom en snar framtid.

Tjena! Är i en djup foto- och bloggsvacka vilket är anledningen med den dåliga uppdateringen här. Men jag kommer tillbaka, det gör jag alltid. Livet går bra så.

Teckna (rita på barnspråk).

Satte mig ner och ritade med lillasyster för att lugna ner henne en aning. Hon tröttnade dock efter tio minuter men jag var fast.
Det här blev resultatet!

Jeansväst och läderskärp.


Lyssna (och titta) och njut.