Längtan till det nya året.

Jag skäms över hur fruktansvärt lite (ingenting) jag har bloggat nu under den sista veckan på året. Har hur som helst haft en underbar jul, trots att jag var sjuk en del, och mellandagarna har sprungit iväg.
 
I morgon är det nyårsafton vilket först ska firas hemma med massa god mat. Sedan ska jag och Robin bege oss vidare hem till en kompis som bjuder på partaj! Jag ska klä mig i ett otroligt glittrigt fodral och höga klackar, har längtat efter att klä upp mig för att fira det nya året. Ser nog fram till allt som händer 2013, för jag vet nästan ingenting som händer haha. Jag ska försöka ta körkort, förhoppningsvis flytta hemifrån, börja jobba eller plugga på riktigt och ah, börja mitt liv med Robin.
 
Vad ser ni mest fram emot under 2013?
 
Bilder från när jag och Robin var på "Jul på Liseberg".

Dan före dopparedan!

Julafton imorgon, va!? Har varit förberedd i en månad men den förberedelsen försvann igår när jag gick och la mig med feber. Idag känner jag mig hängig, har halsont och är lite mör i hela kroppen. Febern har nog däremot försvunnit, men ändå. Hoppas jag mår bättre imorgon!
 
Fixar med sista julklappen nu och hela familjen julstökar. Min bror är också hemma så är en mer i huset i vanligt, och alltså också lite stökigare än i vanliga fall. Ska snart placera alla klapparna under granen och passa på att klämma lite, vilket man aldrig växer ifrån, hehe.
 
GOD JUL på er!

Grevholm @ INSTAGRAM

Mina instagrambilder från november.

Morningsex and gingerbread.

Har haft en riktigt fin dag idag, början till slut. Har bakat pepparkakshus nästan hela dagen, precis som hela kvällen igår, och jag och Robin hade inte kunnat vara mer nöjda! Blev ett slott, med rosa och silvriga detaljer samt en massa glitter!!! Funderar på om det bor dragqueens eller enhörningar i det...
På den nedersta bilden ser vi husen som de vi tävlade emot gjorde. Matchen är dock inte avgjord då domarna inte kunde komma idag.
 

December 15th.

Goddag folket. 
Lördag idag men känns mer som söndag. Har postat mitt enda julkort och köpt grejer till att baka pepparkakshus. Jag och Robin ska tävla emot hans två syskon och deras respektiva. Vi hade tänkt ge oss på ett slott, undrar hur det ska gå..?
 

#About.

Hej!
Fullständigt namn: Alice Viktoria Grevholm
Startade bloggen: September 2009
Ålder: 23 år
Bor: I en underbar tvåa i Malmö, tillsammans med min sambo Robin och katten Theo.
Utbildning: Medialinjen med inriktning fotografisk bild.
Syssla: Studerar vid Kriminologiprogrammet i Lund.
Civilstatus: I ett förhållande och sambo med världens vackraste kille.
Intresse: Fotografering sedan 13års ålder och teckning vid sidan om.
Gillar: Inredning, kläder, katter, musik, sötsaker etc...
Övrigt: Samtliga bilder på bloggen är fotograferade av mig om inte annat uppges!
 

Hello!
Full name: Alice Viktoria Grevholm
Started the blog: September 2009
Age: 23 yrs
Lives: In a beautiful apartment in Malmö, Sweden, together with my soulmate Robin and Theo the cat. 
Do: Studying Criminology in Lund.
Status: In a relationship with worlds most beautiful guy.
Interest: Photographing and some painting/sketching.
Likes: Interior, clothing, cats, music, sweets etc...
Other: All pictures are taken by me!
 
Me in Paris 2012.

Ånger och jobb.

(Herregud.. Som ni kanske visste påbörjade jag den där bloggjulkalendern men kände idag att "nej, jag repostar bara massa gamla bilder och tror ingen bryr sig om t.ex. en bild där jag ser ut som jag alltid hade velat se ut", så jag tog bort den. Nöjer mig med Mysteriet på Greveholm och min chokladkalender, japp!)
 
Jobbade på dagis (eller förskola som man måste säga) hela dagen igår och till efter lunch idag. Högljutt, tunga lyft och kladdiga, bacillfyllda middagar. Men det är ett ganska roligt jobb ändå. Jag är extraextra vikarie så slipper byta bajsblöjor vilket jag, och säkert ungarna också, är mycket glad över.
Fotograferade lite när jag gick hem, dessvärre vad det inte alls lika fint som igår när jag jobbade fulldag..
 

Mindfucked monday.


Snowing gif.

Lyckades för första gången idag göra en video till en .gif bild, fantastiskt!
 

Coffee and leather.

Besökte halmstad som sagt, fikade och shoppade med Anna-bäst-i-världen och mådde bra!
Hittade inget där, men senare, när jag åkte till Lindex på ett annat ställe här i närheten hittade jag dessa fakeläderbyxorna för en ganska billig peng som fick bli mina istället för ett par som jag hade spanat in på H&M, mums.
 

Fint umgänge på en fin dag.

Idag ska jag åka till stan och träffa finaste Anna! Ska där även leta efter ett par byxor jag har spanat in mig på och kanske handla någon julklapp.
Tror detta blir en riktigt kall, men ack så fin dag!
 
Anna förra gången vi sågs.

Höstigt analogt #2


Snowy sparkle.

 
 

Höstigt analogt #1Snowy beach.


Färg vs svartvit.

Vilken är bäst?

Frosthästar.