Fotoboken har kommit!

Och därmed var mitt projektarbete klart. Känns som en stoooor sten har fallit från mina axlar, så skönt.

Update.

Glömde bloggen för ett tag. Hade det hur som helst bäst i Malmö och nu är min älskling hemma från Österrike igen, så jag är en lycklig tjej! Upptagen med lite allt möjligt för stunden så återkommer hit någon dag framöver, kanske redan imorgon.

PUSS

Grind up on it girl, show him how you ride it.


Designfix.

Woops, råkade ändra designen lite. Blev hipster men jag gillar't. Lätt att ändra tillbaka om jag tröttnar!

Lovet är äntligen uppbokat!

Det är bestämt! Imorgon, onsdag, åker jag ner till Malmö för att träffa min kära bror. Åker så att jag är där vid två på dagen och stannar tills fredag! Är egentligen fattig men har busigt fört över pengar från mitt sparkonto så ifall jag hittar någonting fint, kan jag köpa det. Dem har ju trots allt Weekday som man får passa på att besöka när man är där. 

Hemkomst på fredag som sagt, och sen på lördag är det 20årsfest för en nära vän! Sover där då bussarna är svåra att tajma, men åker därifrån tidigt på söndagen för att möta min älskling som äntligen kommer hem från Österrike då. Just nu har han bara varit där hälften av tiden och jag håller på att dö av saknad. Vaknade däremot upp till ett fint sms ifrån honom som gjorde mig till en lycklig flickvän.

Lyckad shopping!

Kom nyss hem från fem timmar i stan. Är väldigt trött men glad över dagens inköp!

Skorna är planerade att ha till balen. Måste dock gå in dem först! Shortsen är ett impulsköp, men de satt så snyggt att jag var tvungen att köpa dem! Ska inviga dem på en 20årsfest på lördag.

Balskor och turkost.

Snart ska jag, mamma och lillasyster åka till stan och kolla efter balskor till mig. Hoppas jag hittar några enkla, svarta, snygga pumps! Känner mig liiiite vårig idag med en vit transparent skjorta under cardiganen och de turkosa örhängena. Det var precis soligt med blå himmel men nu verkar molnen ha tagit över...


Projektarbetet.

Projektarbetet börjar närma sitt slut och det känns så jävla bra. Har idag beställt fotoboken och har bara lite kvar på rapporten att skriva. Nu kan jag snart andas igen!


Gör det bästa utav söndagen.


Untrust us.


Klädgalen!

Det märks att det var längsedan jag handlade åt mig själv, är så fruktansvärt shoppingsugen..
Om jag drar ner till Malmö nu i veckan kommer det bli i alla fall lite shopping på Weekday och Cheap Monday!


Äcklig dag!

Söndag och jäklar vad det märks. Tråkigt väder med grå himmel och snö samt inga planer förutom att städa rummet. Mamma ska iväg och jag blir ensam hemma vilket gör det hela tusen gånger värre eftersom jag är så galet sällskapssjuk. Saknar Robin helt fruktansvärt mycket idag, usch.

Sportlov!

Nu har mitt lov börjat, fast det började inte på det bästa sättet.. Robin åker till Österrike idag och är borta i tio dagar. Bara tanken av att han ska vara iväg så länge gör mig redan smått deprimerad och rastlös. Kommer sakna honom så fruktansvärt mycket, usch.

Ska hur som helst försöka göra det bästa utav situationen och lovet. Jag ska:
- Göra klart mitt projektarbete.
- Göra klart andra skolarbeten.
- Försöka hitta en praktikplats till v. 9-10.
- Umgås med bästa vännen Jesper, var för länge sedan.
- Förhoppningsvis åka till storebrodern i Malmö.
- Förmodligen fira Lisette som blir 20!

WEEK FIFTY-TWO: THE END.


WEEK FIFTY-ONE: ABSTRACT.


WEEK FIFTY: SPACE.


WEEK FORTY-NINE: TOUCH.


3 månader.

Har tre månader med bebis idag. Känns mer som typ ett halvår, åh. Han kommer snart hit, ska äta god middag och introducera honom för min mormor haha.

Random bild.

Godaste kyssarna.

Ursäktar för alla tråkiga cambilder.. hihi!

In love.

Hittar fortfarande nya funktioner på mbp:en som får mig att spärra upp ögonen till tusen.

Snart tillbaka!

Åååååååh sitter nu med min nya bebis vid namn MacBook Pro. Är redan kär. Förlåt för att inläggen är så bildlösa nuförtiden men det blir en bättring på det snart, jag lovar. Laddar ner lite nödvändigheter för tillfället, kommer nog ta ett tag att få iordning allt men så småningom så!

Nybeställt!

Japp, klickade precis hem en Macbook Pro 13". Kommer bli ganska fattig och så, men eftersom min nuvarande dator dog och jag är i stort behov av en ny och bättre är det sjukt värt det. Väntar nu förväntansfullt på min nya bebis!


Juste ja!

Har glömt nämna att jag har virus på datorn som gör att jag inte kan använda den till något vettigt, kan inte öppna ett enda program osv. Lånar mammas dator imellanåt och har tillgång till datorer i skolan, så om jag uppdaterar är det f.o.m nu därifrån. Vi hörs när vi hörs, ha det fint tills dess.

PUSS

Gos!

Hade mysigaste lördagen med min älskling igår. Nu sitter vi båda, lite halvt ofräscha i soffan och kollar på Rob & Big. Ska snart plocka fram Ben & Jerry's som blev över från igår mmmh.

WEEK FORTY-EIGHT: CLOSE-UP.


CAMERA TATTOO.