nöjd tjej omg!


På riktigt, jag dör.

(Se föregående inlägg för att förstå bild och rubrik.)

!!!!!!

TATUERAR MIG OM EN OCH EN HALV TIMME, ÄR BAJSNÖDIG SÅ NERVÖS JAG ÄR.

WEEK FORTY-SEVEN: QUOTE.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years."

Blottade känslor.

Den här Robin alltså.. Min Robin. Jag är så himla lyckligt lottad. Jag mår så otroligt bra. Han gör att mitt liv blir så mycket mer värt att leva. Han ger mig träningsvärk i mina skrattmuskler och får mig att pirra när han själv skrattar. Jag är hans så länge han vill ha mig, jag kommer aldrig släppa taget om honom, mitt hjärta.


Vilken kvinna!Utseendefixerad?

En mer ordentlig bild på håret samt en bild på det jag inhandlade idag inför festen ikväll. Känns riktigt bra! Har blondering hemma eftersom jag tänkte göra en ny dip-dye, klippte ju i princip av allt av den jag hade innan. Hinner/orkar dock inte göra det ikväll...


Stjärnhimmel.


Åh herre min gud.


fml.

Har ont i magen och bröstet, skakar lite och är på gränsen till gråtfärdig.
Projektarbetet och skoltidningen dödar mig. Jag är så oerhört stressad, vill bara sova.

Iväg till myskväll!


Korthårig (om man jämför med innan).


Mindre fett, mindre hår.

Vill du gå ner i vikt? Skaffa tandställning!
Nä, skämt åsido, men jag kan ju fan inte äta. Satte in rälsen igår som sagt, har nu jävligt ont när jag tuggar och kan därför bara få i mig flytande föda, sådant som inte mättar. Drack nyponsoppa halva dagen igår och till frukost idag..
Hur som helst så tror jag att jag kan vänja mig vid tandställningen trots allt. Jag kan fortfarande pussas, Robin tog det på bästa sättet och alla andra som har träffat mig med den säger att jag passar (!?) i den, eller att man inte tänker på den alls.

Är i skolan nu, försöker få lite läxor gjorda innan lektionen börjar. Ska klippa mig vid tolv (tjejensomförändraralltpåsammagång) och tillbaka till skolan efter det. Det är ändå inte lönt att jag får i mig någon lunch med den här tandvärken.

WEEK FORTY-SIX: ANIMAL.


Före:

Här har ni er en ordentlig före-bild och anledningen till varför jag vill ha tandställning. Jag vill först och främst ha en mittlinje på ovanraden då den är helt förskjuten till mitt höger. Stör mig på det som tusan och tycker att hela mitt ansikte uppfattas som skevt på grund av det. Sen vill jag att tänderna där nere ska hamna på en nivå samt jämnas ut. Måste dock dra ut två tänder där innan det kan göras.
På tisdag sätts det in en räls på övre käken - är så fruktansvärt nervös!


Svarta docs!

Har ju ett par i Navy Blue sedan i slutet av 2010 som jag älskar. Men när jag hittade dessa, vanliga åttahåls i svart på halva priset var jag bara tvungen att slå till. Däremot har jag en oerhört snäll mamma som hjälpte mig betala.


Kaffe och kyssar...

...är lite vad helgen har bestått utav. Mycket fint.


Somebody that i used to know.

Original:


Världens bästa cover:


Make a deal with god.

Ovaligt att höra honom sjunga på engelska, men tycker han lyckas bra!

Godmorgon gluggis.

Ett steg närmre tandställning och snyggaste piraten på hela skolan.

Älsklings födelsedag!

Min man blev lite mer man idag, 19 år! Och tror att min present till honom (LP-skiva, Mando Diao) var ganska lyckad omnom.

Ett av mina barn.

Ny medlem till min lilla samling som jag fick i julas. Dock fungerar den inte men den får titeln som snyggast av de alla!

WEEK FORTY-FIVE: SILHOUETTE.


Pussycat.


Blev retro.


Fredagen den trettonde.

Jag hann upp, hann äta frukost, hann göra allt jag ville göra imorse. Sitter nu i skolan, visserligen ganska död, men jag är här. Först av alla till och med. Har en extra macka i väskan, mittbena på huvudet och en vit krage runt halsen. Inte som en präst, men kanske nästan.
Ska ha foto i över fyra timmar nu, vet dock inte riktigt hur jag ska spendera tiden. Kameran ligger hemma, urladdad och inspirationen är någon annanstans. Man kanske skulle krypa in i mörkerrummet ett tag? Hm, det är ett alternativ.
Efter den här lektionen väntas tre timmar webbdesign. Missade två av dem lektionerna i december så ser för ovanlighetens skull inte fram emot det.

Men dagen kommer bli bra och ikväll ska jag få pussas så jag är glad.
P.S. Har beslutat mig för att dra ner på småätandet och gottsakerna från och med idag (lite för den anledningen att jag skaffar tandställning om elva dagar och att jag inte kan äta slarvigt då) kanske just för att det är fredagen den trettonde? Nä. Men hur som helst är det redan svårt att uppfylla mina önskemål eftersom bilderna här till höger om skrivrutan just nu är två frestande cupcakes, shit. Socker.

Ser ärligt talat död ut.. Fräscht.

Sömn och mittbena.

Nu är klockan lite för mycket för att jag ska vara vaken. Tänkte nämligen gå upp i tid imorgon vilket är om sex timmar. Så sov gott!

Tänkte rocka mittbena imorgon.

Halsringar och skjortor.


Popcorn, thriller och ricin.

Äter popcorn (passar på innan rälsen åker in i käften) och kollar på en riktigt B thriller under tiden som jag ger håret en "mirakelkur" med ricinolja. Ska snart hoppa in i duschen och gnugga ur det. Trodde det skulle vara ganska flytande men visade sig vara mer som honung. Tror jag kommer få kämpa som tusan med ursköljningen, men det är det förhoppningsvis värt!


WEEK FORTY-FOUR: EARTH.


Fint lovavslut.

TJA! har idag:
- Åkt till stan. Där föll det snö på mig.
- Färdigställt Robins 19årspresent.
- Skickat in en jobbansökan.
- Köpt busskort.
- Tjänat 500kr.
- Druckit kaffe med Jesper.
- Provat kläder, men hållt i pengarna.
- Kommit hem.

Väntar nu på att Robin ska komma hit och mysa lite innan allvaret börjar imorgon.

Pornography.


Får mig att vilja skapa.


Jobb och tatuering?

WOOP, har sökt två jobb där det känns som om jag har en god chans och har bestämt mig för att besöka en tatueringsstudio på tisdag för att boka tid. Nu börjar allting gå lite framåt.

Ricinolja!

Yep, jag föll för det. Beställde nyss en stor flaska Ricinolja (gammaldags laxeringsmedel) som tydligen ska vara jättebra för håret. Det ska bli starkare, växa snabbare och få allmänt bättre kvalité, och jag hoppas verkligen dem har rätt för det är just vad jag behöver. Ska nog beställa en klippningstid snart, mitt hår behöver bli ompysslat!

Grillz! Nä men nästan.

Onsdag. Fast, det spelar ju inte så stor roll såhär på loven.
Idag har jag gjort lika lite som igår, men ska om ungefär en timme bege mig till Robin. Den mest omtalade här på bloggen för tillfället. Ska inte göra något speciellt, bara vara och gosa lite.

Glömde berätta att igår om två veckor drar jag ut en tand, och igår om tre veckor sätter jag in en räls på övre tandraden. Den undre kommer någon vecka senare. Men ah, så om mindre än tre veckor idag är jag en tandställningsnörd. Har inte riktigt vant mig vid tanken men eftersom det är ett eget beslut får jag "skylla mig själv". Tror det blir bra i slutändan. Folk verkar stötta mig och jag vet att Robin INTE kommer göra slut pga den, känns skönt att veta, hahaha!

Kismisen.


Huvudet på plats.

Tröttnade lite på att inte ha några bilder i bloggdesignen, så gjorde mig en header.
Var ett tag sedan, men det känns bra.
Fortfarande lite sådär mainstream och småhipster dock.

Kreativiteten vill ut!

Klockan har passerat midnatt med över en timme. Det blåser fortfarande, precis som det har gjort resten av dagen, och det har hindrat mig från frisk luft. Kanske är det därför mina fingrar kittlar och min kropp skriker efter kreativitet nu?
Jag vill bli världskänd fotograf, okontrollerbar konstnär, ostoppbar skapare. Vill fota, rita och måla hela natten, inte sova. Det kommer jag ändå inte kunna göra, fingrarna kittlas ju.
Tur att jag laddade kamerabatteriet innan och bra att man kan sätta pipljudet på OFF på kameran. Tror nämligen jag ska fotografera nu. Inget märkvärdigt dock, bara bli av med lite kreativitet.

Gammelkatten.


Tillsammans.


WEEK FORTY-THREE: ROMANCE.

Tog om bilden idag så att den inte är lika brusig. Ljuset är naturligare på den här också vilket är bra!

Är den alldeles för brusig?


Det är ett nytt år.

Goddag folket! Jag lever än, tro det eller ej.

Hade med mig mitt fisheye på nyårsafton som blev en stor succé, mycket roligare än vanliga bilder!