Bröllopsfotograf!

Imorgon ska jag ta på mig rollen som bröllopsfotograf seriöst för första gången.
Är livrädd. Sitter och testar lite redigeringar och söker inspiration runt om på nätet. Håll tummarna för mig!

Förresten, det är den här killen som gör mitt liv värt att leva.

Jorden runt.

Jag fyllde det sista tonåret, 19, i tisdags och det här är en utav presenterna jag fick (bilden är helt oredigerad).


New in!

Idag var jag som sagt i stan, och förutom kjolen köpte jag ett nagellack som gör färgat lack matt (Åhléns 145kr) samt en t-shirt (H&M 99kr).
Bilden på datorn visar bara vad jag gör just nu, typ.


Mainstream maxikjol.

För ett tag sedan fick jag ett galet starkt begär av att köpa en svart kjol, helst kortare fram än bak. Märkte sedan hur galet populärt det är och kände för att strunta i det.
Men begäret försvann aldrig och jag började leta ännu en gång. Det var lättare sagt än gjort men nu, äntligen, äger jag den perfekta svarta maxikjolen (MQ 399kr).


Spelning med Alfons.

Baby och bandet han spelar i hade livespelning på Laholms torg i torsdags. Det var första gången de spelade sina egna låtar inför publik och idag släppte de en utav dem på soundcloud (scrolla ner så finns den där!). I den här låten är det Anton, längst till höger på andra bilden, som sjunger. 


Hello, Camera Raw!

Skäms som fan men nu, efter över fem år utav fotografering går jag över till att använda RAW-formatet. Herregud.. Men bättre sent än aldrig, right!?Feeling good.

Helgen har varit överraskande fin med spontanbesök ifrån min storebror och öldrickande med de närmsta.
Imorgon är det sista dagen för mig som 18årig och den dagen tänkte jag spendera i stan tillsammans med min kära mor. Målet är att komma hem med en svart klänning eller lite längre kjol. Har ringt och lagt undan en kjol på MQ som jag hoppas uppfyller mina förväntningar och krav. Om den gör det, tänkte jag matcha den med en lite oversize t-shirt eller ett linne på tisdag, när mina födelsedagsgäster kommer hit och äter vår omtalade mockatårta. 

Nu ska jag kolla på Alice i Underlandet tillsammans med min sjukt krävande lillasyster. Hoppas hon lugnar sig lite.

Åtta månader...

...med Robin idag och jag är lika kär nu som då, åh.

(Och som vanligt ser jag lagom skev och töntig ut medan han är snyggast i världen.)


Drastiskt designbyte och tivoli!

Flera månader sedan jag pillade i stil- och kodmallarna, och det märktes kan jag ju säga! Men blev ändå väldigt nöjd med resultatet, hoppas ni också gillar det.

Imorgon ska jag tillsammans med min morbror, moster och två utav mina kusiner bila upp till Göteborg för en fin dag på Liseberg. Den ena kusinen, 12-åringen, är här och hälsar på från Italien, så måste passa på att göra så mycket som möjligt tillsammans innan hon åker tillbaka. Så jag ser fram emot morgondagen!

Trött tjej gör comeback!

Glömde verkligen bort bloggen för ett tag. Jobbar och står i så försöker utnyttja min lediga tid på ett lite bättre sätt än att sitta vid datorn.

Har däremot hunnit med P&L nu också. Även om det var kul som fan och Mumford & Sons var den bästa konserten någonsin så kunde festivalen över lag inte mäta sig med Hultsfred som höll en mycket bättre standard, i alla fall i år. Nu är jag dock mätt på festivaler för ett tag framöver.