Hultsfred gjorde mig festivalkåt.

Hultsfred var fett som fan men tydligen räckte inte det för mig eftersom jag köpte en biljett till Peace & Love igår. Herregud, hur ska jag orka!? haha. 

Fotade bara med en liten kompaktkamera så ansträngde mig inte så mycket. Men lite bilder blev det.

Hultsfredsfestivalen - here we come

Imorgon beger jag mig, tillsammans med pojkvännen och andra fina människor, till hultsfredsfestivalen.
Självklart har jag gått och blivit sjuk igen, influensan eller liknande, men det ska inte få stoppa mig!
Däremot blev jag otroligt besviken när jag hörde att Mumford & Sons ställde in pga en bruten handled.. Tycker det lät klent och att de hade kunnat ställa upp ändå för fansens skull! Det var ju trots allt tack vare dem jag bestämde mig för att åka dit.

Nåväl, ska göra det bästa utav situationen och göra resten utav veckan till en utav de bästa i sommar!

2. STUDENTEN 2012

Bilden till vänster föreställer mig, en lycklig tjej, som precis har sprungit ut! På den högra bilden poserar jag och mina fina syskon tillsammans. Vi börjar bli gamla nu...


1. STUDENT 2012

Hej studenten. Hej arbetslivet. Hej framtiden.
Imorgon, eller idag om man räknar dygn, tar jag studenten. Livrädd, asglad, nervös, pirrig, hyper, ledsen, allt. Inga känslor kan beskriva hur man mår. Jag bara mår. För jag kan inte backa, det måste göras och jag ska göra det bästa utav det!

Sov gott, imorgon springer vi ut. (Jag i rött).

LOOKBOOK!

Har tagit tag i http://lookbook.nu/grevholm igen och detta är mina tre nyaste tillskott! Vilken outfit tycker ni är snyggast? Den översta är mest uppklädd utav dessa, den i mitten är den somrigaste här och den nedersta föreställer mitt vardagliga jag.