Plugg plugg plugg.

Hey folks.
Onsdag idag, hemma från skolan. Fick ca 2h sömn inatt, antagligen pga nervositeten inför ett prov och lite annat smått och gott som kan orsaka sömnproblem. Beslutade hur som helst att stanna hemma, skjuta upp provet till efter lovet och plugga på annat som ska in denna veckan. Sitter just nu med ett svenska tal som ingår i de nationella proven, går ju sådar kan jag säga..

Nostalgi och nattfilm.

Skulle nog säga att våren började på riktigt idag. Och med våren kommer alltid lite nostalgi. Åt första mjukglassen i solen och tänkte tillbaka på när man var nästan hälften så kort. Hur som helst tänkte jag fortsätta vara nostalgisk, även så här in på de nattliga timmarna, så jag sätter igång Den Oändliga Historien för att se om den är lika bra nu som den var då. Det tror jag att den är.Fjällen!

Hej där! Kom hem från Fjällen i förgår men har varken orkat eller hunnit blogga något. Har inte heller haft några bilder klara förrän nu.
Hade det huuuur underbart som helst och innan jag visste ordet av det hade jag lärt mig att åka skidor! Mot slutet av resan gick det till och med riktigt, riktigt bra. Höll mig dock till de gröna och blå backarna, men det är ju förståerligt.
Vi var sammanlagt sju personer som delade på en stuga för tretton, så gott om plats hade vi! Och en urtjusig utsikt!


Hörs om några dagar!

Hejdå. I alla fall tills på söndag. Klockan är nu snart tio på kvällen och om fyra timmar börjar vår bilfärd mot fjällen! Kommer ta ca tio timmar inklusive pauser osv. Massa fika och gottigott är packat! Intressant va? Haha det spårar ur.
Hejdå, som sagt.

En liten semester väntar!

Är fortfarande lite hyper sedan alla era fina kommentarer i det förra inlägget, tack.

Hur som, imorgonnatt åker jag, min älskade och hans familj till Idre och stannar där tills på söndag. Ska bli fruktansvärt spännande eftersom jag aldrig har åkt skidor förut, haha! Tar med kameran, men får se hur flitig jag är med den. Ska lägga all den vakna tiden på att ha det så mysigt och fint som möjligt, åh!

Så här såg lite utav gårdagen ut btw:Här lever jag.

Mitt rum, vinden, blev ljus och vårfin idag. Bytte ut det svarta överkastet och slängde upp lite bilder och annat skoj på en tråd. Den nya drömfångaren fick sin plats också!

Svartvitt vatten.


Hur fan kunde jag få en sådan snygging!?


Praktikant på LT.

Nej men hejsan! Det var några dagar sedan, men det beror på att jag nu praktiserar på dagstidningen Laholms Tidning vilket gör att jag inte riktigt orkar att sitta vid datorn när jag kommer hem. Min uppgift är att följa med olika journalister och fotografera till deras reportage. Kul att bli publicerad även om man bara är praktikant!
Har sedan igår fyllt kameran med femhundra bilder, då mest till tidningen men även lite annat. Känns riktigt bra.

Blåa ögon och bär.

Fick i mig lite mellanmål i form av blåbärsyoggi och ekologiska flingor och kollar nu på MTV's skit de sänder på mitten av dagarna innan min pojke kommer hem till mig. Ska ha pusskalas hela kvällen! (Lägger även in en grym låt från den underbara Jamie T.)
Rysk hatt och coola tatueringar.

Bjuder på en frän bild jag tog på min bror Marcus från senaste besöket i Malmö. Älskar hans ryss-hatt och den nya chest-piecen som ska bli ännu snyggare med skuggor och färg.
Han har fått låna min första kamera, Canon EOS 400D då han så gärna ville börja fotografera lite. Kändes kul att visa honom hur det där med bländare osv fungerar haha. 


Tandläkarbesök.

Sitter med datorn i min säng och försöker tänka på annat än min bedövade, blodiga käft. Har en stor bomullstuss i munnen som ska stoppa blödningen så jag kan inte prata över huvudtaget. Inte lönt att vara social. Anledning till detta är att jag drog ut tand nummer två precis. Den 13e drar jag ut den tredje och sista för att sedan den 21a sätta in en räls även på underkäken.
Allt detta plågeri är mitt egna beslut och jag fattar inte att jag hade ballarna för att göra det. Jag som i vanliga fall undviker sådant här, smärta och skit, och speciellt tandläkaren.. Herregud. 

Har fortfarande stunder då jag ångrar ihjäl mig och vill dö på grund av tandställningen, självkänslan sjunker verkligen till botten vissa dagar. Men jag VET att det kommer vara värt alltihop i slutändan. Jag ska få världens vackraste leende, okej?

Är den skön eller!?