GREVHOLM @ INSTAGRAM


Studentbal - bara glada ansikten.


Studentbal - i år var det min tur.


Sjuk sådär innan balen.

Här sitter jag i min säng, åtta timmar innan jag ska vakna och göra mig klar inför den stora studentbalen. Självklart fick jag något influensaliknande med huvudvärk, hosta och frossa igår som säkerligen kommer sitta kvar till imorgon... finns tyvärr inte så mycket att göra åt saken förutom att äta massa panodil och dricka en hel del hostmedicin! 

Håll tummarna för att allt är lite bättre imorgon, snälla.
Puss.

Äventyr med klassen.


Take a picture of you.


Styla rummet och mig själv med second hand.

1. Radio (fungerar ej), Myrorna, 100kr.
2. Blå flaska, Röda Korset, 30kr.
3. Älghuvud, ?, 20kr.
4. Horn, hemifrån.
5. Cheap Monday shorts, Myrorna, 75kr.
6. Monki tröja, Myrorna, 45kr.

Skogsoutfit.


In a world of imagination.


Elva frågor.

Fick i uppgift av Maja att jag skulle svara på dessa frågor. Egentligen ska man utmana andra med nya frågor efteråt men den biten hoppar jag över.

1. Vilket annat land än Sverige skulle du vilja bo i och varför?
Jag har nog inte varit i tillräckligt många länder för att kunna svara på den frågan. Men Frankrike har alltid lockat, likaså något mer extremt som Nya Zeeland. Men jag vill ha nära hem till Sverige eftersom familjen är viktig för mig, så säger Frankrike. Varför? Det är fint. Och jag gillar baugetter, vin och språket. Är det mitt slutgiltliga svar? Ja.

2. Vad ville du bli när du var liten?
Arkeolog. Satt i sandlådan och penslade bort sanden ifrån stenar. Hoppades på att hitta ett dinosaouriehuvud. 3. Vilken är den godaste doften?
Garagelukt. Eller Robins nacke.

4. Om du bara fick äta en enda sak resten av ditt liv, vad skulle det vara?
Wääh, variation i matväg är viktigt för mig då jag lätt tröttnar på saker! Men kanske.. Wok?

5. Berätta om din allra bästa resa!
Det var nog när jag åkte till Amber Valley i England. Jag gick i åttan och blev uttagen till det så kallade Mini Olympics tillsammans med en kompis. Vi åkte dit med sex stycken andra ungdomar, främlingar, från vår stad och några ledare. På plats blandades vi med ungdomar från England och Polen och gjorde fyra lag. I en hel vecka tävlade dessa lagen emot varandra i alla olika tänkbara sporter och grenar och hade det hur jäkla roligt som helst. Kommer aldrig glömma det.6. Vad äter du helst till frukost?
Bacon är alltid gott, ägg likaså. Men ibland känns det alldeles för onyttigt och jag slänger i mig en grov macka och yoggi istället. Brukar dock vanligtvis bara bli en snabb, tråkig macka eftersom jag nästan aldrig hinner mer.

7. Vad inspirerar dig?
I livet? Hmm.. Musik, människor som vågar stå på egna fötter, fotografier, etc.

8. Vem berättar du dina hemligheter för?
Mamma och pojkvännen. Om det är för hemligt för dem berättar jag det inte alls.9. Om du var ett djur, vilket djur skulle du vara och varför?
Vessla, tror jag. Dem är små, snabba och slanka - precis som jag.

10. Beskriv den bästa respektive värsta känslan.
Värsta: Att veta att någon i ens närhet, t.ex. i familjen har det svårt men man vet också att man inte kan hjälpa honom/henne på något sätt.
Bästa: Att sitta på en plats man älskar, med en person man älskar, med en kopp kaffe. Att vara så överväldigad av stunden att man glömmer sina bekymmer.

11. Vad är din allra allra högsta dröm?
Jag vill resa runt i världen och fotografera. Jag vill ta tid på mig på varje plats och inte stressa.
Tror dock aldrig att detta kommer ske. Måste i så fall ha någon med mig, kommer inte våga resa ensam. Kommer inte heller ha råd med det, då jag inte kommer kunna få in en lön att leva på för bilderna.

Backwards/Forwards.


Bara massa gulligull på bloggen.

Blev utmanad av fina Maja! Ska svara på 11 frågor och tänkte göra det inom de närmsta dagarna, hinner inte riktigt för tillfället dock.
Tänkte mest informera om hur lycklig jag är med Robin, han är det finaste jag har.


Smoking woods.


Len hy och en Disneyklassiker.

Mina kinder och mitt bröst är lite mysigt varma och ömma efter solandet idag, håret är fräscht efter en omgång ricinolja och en dusch, och huden är len efter rakning och insmörjning. Har liksom inte ens finnar som jag alltid har annars. Känner mig på topp! (Bara den jävla tandställningen som drar ner alltihop till avgrunden som vanligt.)

Sitter i min säng nu och tänkte kolla på Taran och den magiska kitteln eftersom det antagligen är den enda Disneyfilm jag inte har sett. Känns lite pinsamt faktiskt. Sen ska jag nana, så godnatt!


Tröttnar aldrig på Jamie T.


Nedräkning i naturlig takt.

Nej men hejsan! Känner för att ta tag i den här stackars bloggen igen, faktiskt.

9 dagar till jag och babe har ett halvår
25 dagar till balen
37 dagar till studenten
43 dagar till hultsfred
76 dagar till jag fyller nitton

Jag har definitivt några saker att se fram emot nu, och lite fler saker därefter, men dem är än så länge hemliga! Vill ändå inte stressa fram något, allt får komma i sin egna takt. Jag vill nämligen inte missa en enda timme, minut eller ens sekund av mitt nuvarande liv. Jag är fortfarande en trygg student i skolan, jag har världens finaste pojkvän och vädret verkar ju göra som jag vill. 
Dagarna är nu för tiden fyllda utav massa kyssar, skratt och välmående.

Sängmys innan valborgfirandet.

Ser ni hur lyckligt lottad jag är? Han är så jävla fin.