Vuxenpoäng och kattgos.

Igår: sökte jobb #1.
Idag: planerade jobb #2.
Imorgon: handledarkurs för körkort.
Vem ska jag vända mig till om jag vill få ut mina vuxenpoäng?

Passar mitt i alltihop på att be om ursäkt för mitt sega uppdaterande. Fotograferar fortfarande analogt men har inte råd att framkalla bilderna jag tar, haha.
Apropå ingenting så är det här andra natten i rad det ser ut så här för mig; jag och katten Pontus, ensamma utan Robin i min alldeles för stora dubbelsäng. Trots att katten är både varm och gosig känns det lite tomt. Men är ganska glad ändå, träffar ju honom imorgon.
 
 
Good night, my beloved ones.

Brother with horses.

Först kor, sen får och nu underbara hästar i hagen som ligger en halv kilometer hemifrån. Hästarna är nog favoriterna so far.
Var där med min pojkvän och bror igår, klättrade in och fotograferade - fint!
 

Julklapp till mig själv?

Ojojoj, satt uppe till nästan kl 03.00 inatt och letade efter julklappar. Är väldigt trött idag men det lönade sig lite eftersom jag hittade en som jag beställde åt min pojkvän. Råkade även klicka hem en tröja till mig från BikBok, dem hade nämligen inte den i butiken när jag var där igår. Nu när jag har opererat bort en leverfläck från ryggen som jag har hatat i hela mitt liv vill jag ju nu visa upp ryggen!
BikBok 199kr + frakt

Ett helt år fyllt av kärlek.

Idag, den 11/11, firar jag och världens finaste kille ett år tillsammans. Är lika kär nu som för ett år sedan, om inte ännu mer.

The Cookie Carnival.

Hittade något väldigt nostalgiskt igår; Disney's "The Cookie Carnival". Någon som kommer ihåg den? 

Dräggig dag för en arbetslös.

En typisk dag för en hemmaboende, arbetslös, ung vuxen. Vaknade kl 10, inte sådär ångestladdat sent. Åt en väldigt ostabil frukost i form av kanelbullar och mjölk, haha. Har hunnit ta hand om min hy lite med skrubb och lotion, samt satt upp håret i en fläta mitt på huvudet i hopp om att få lite vågor och liv i det senare. Sitter dock fortfarande i min dräggoutfit men antar att det är okej eftersom inte en jäkel ser mig..!

GOT IT!

Fick hem min Crystal Bra igår! Den är och sitter som jag trodde; lite för stor men det beror på att jag knappt fyller ut 70A som är den minsta storleken.
Men det syns inte alls under tröjor så det är ju lugnt.
 

Mooseboy.


Donuts och fynd.

Idag har jag och mamma haft en mysdag tillsammans; Tandläkaren, andra små ärenden, hämtat mitt pris från Scandinavian Photo, röda korset och fyndade en lite trasig Konica kamera för 6kr som jag har lagat, köpte fika, åkte hem och fikade. Nu är jag med Robin och pussar hans mjuka läppar.
 

Kopplade husdjur.

Idag köpte jag en halsduk till älsklingen och en krage till mig. Vi är båda nöjda!

Crystal bra.

Är så fruktansvärt jättesugen på att beställa hem en sådan här smaskig och överpimpad BH men är så himla osäker på om den kommer passa tack vare min platta överkropp. Alltså, jag fyller inte ut alla 70A, och hur kan jag veta om jag kommer göra det med denna!? Ååååh idealproblem. Den är ju dyr också. Kan visserligen skicka tillbaka den ifall den verkligen inte skulle passa, men vem orkar med sådant krångel? Nä juste. 
Kom inte riktigt fram till någonting; om jag ska beställa den eller inte.
Men tror jag gör det i slutändan. Imorgon. Eller något.