Övar på ritplattan!

Provade någonting nytt på ritplattan. Det tog en jävla långt tid för att få fram ett så pass dåligt resultat haha. Men men, jag måste ju öva om jag ska komma någonstans!

Första riktiga vårdagen.

Åh herrejösses! Jag har ju inte bloggat på tre veckor nu, vad är det med mig? 
Kom hem från Vemdalen och kände hur vardagen tog över mitt liv. Att vara arbetslös är mer ansträngande än vad folk tror. Man känner sig så meningslös när det har gått en för lång tid och man har inte råd att göra allt man vill. Har inte gjort speciellt mycket som är värt att nämna under februari månad så börjar bara igen från och med idag! 
 
Idag har jag bytt en gammal ritplatta som jag hade garanti kvar på mot en riktigt Wacom Bamboo! Så nu kan jag börja rita/illustrera vettigt igen vilket jag har sett fram emot! Utöver det passade jag på att fotografera lite i vårsolen.
 

Vemdalen -13.

Vemdalen tillsammans med Robin och hans familj var mysigt och bra!
Min skidåkning är kanske inte den bästa men ändå helt okej eftersom det bara är andra året jag står på ett par skidor. Det var väldigt blåsigt och mestadels molnigt, men några dagar kikade solen fram i alla fall. Nu är jag dock mätt på snö och vinterkyla så det var ganska skönt att komma hem till bar mark och några få plusgrader.