Min fina helg.

Hade en underbart fin helg hemma i Halmstad! Spenderade fredagkvällen med familjen. På lördagen var jag med mina fina kusiner varav en hälsar på från Italien. Vi och deras pappa, a.k.a. min morbror, gick på stand-up med Josefin Johansson och Emma Knyckare och därefter satte vi oss på en uteservering med trubadur hela kvällen. Hade det väldigt trevligt! På söndagen fick jag mer kvalitétstid med familjen innan jag och Robin begav oss mot Malmö igen. 
 
P.S. Ska på arbetsintervju imorgonkväll och jag vill att ni alla håller tummarna för mig!!!!! D.S.
 
Josefin Johansson på scen!
 
Morbror och lillkusin från Italien!
 
Den lite större kusinen!

Up in the sky.


Underbara sommardagar.

Sol, värme, mer sol och mer värme. Åkte ner till västra hamnen och njöt en liten stund! 
 

Tivoli i København!

Tåg mot grannlandet! Skönt att det bara tar trettio minuter. 
 
Den maffiga entrén! 
 
Jag fick sockervadd och blev glad som ett barn!
 
Berg- och dalbanan Demonen och lite omgivning.
 
Middag som ingick i vår biljett! och snyggingen nr 1.
 
Första och enda slänggungan jag någonsin åkt. Lite obehagligt att se horisonten så snett hela tiden!

Sunday.

Söndag, jobbade till 15.30, mannen är inte hemma förrän senare ikväll, vad gör man?
JO! Äter upp vattenmelonen ute på balkongen i solen, fotograferar lite halvorseriöst och kollar på massa "girly" repriser på tv. Snacka om söndag. 
 
Men jag är ledig imorgon och det ska jag och Robin fira litegrann genom att utnyttja presenten jag fick utav hans föräldrar; två stycken all-inclusive biljetter till Tivoli i Köpenhamn! Kommer bli så fetttttttttttt. 
 

Note.

Sista dygnet som tonåring. 
Lägenhet, körkort, stabilt förhållande och i alla fall en timanställning. Så helt misslyckad har man ju inte blivit. Hoppas dock att jag fortsätter att utvecklas även om det sägs att det är under tonåren man formas till den man förblir. Jag är inte riktigt hundra procent nöjd med mig själv eller tillvaron. Som tur är är tjugo inte gammalt, trots att det låter så när man känner sig som tretton, men jag har faktiskt fortfarande hela livet framför mig. 

Vardagen börjar arta sig.

Halli hallå! Livet här i Malmö rullar på. Har kommit igång med jobbet men fick precis en ordentlig förkylning så stannade hemma idag. På lördag får vi finbesök av släktingar till mig som kommer för att fira min födelsedag i förskott. Detta ska bli otroligt roligt då det endast är mamma och pappa som har varit i lägenheten innan. 
 
Och för att uppdatera er lite mer noggrant så har bl.a. detta hänt sedan förra gången jag skrev:
 
Vi har köpt världens finaste soffbord på Myrorna för strax under 600kr.
 
Jag har köpt en fineliner-penna, ritat och blivit nöjd.
 
Jag har utökat min kaktussamling och döpt dem efter Bumbibjörnar.
 
Jag har hälsat på i mitt barndomshem, klappat katten och plockat 1kg kantareller.

MALMÖBO!

Nu bor jag (och Robin) officiellt i Sveriges tredje största - och enligt mig Sveriges finaste stad - MALMÖ! Idag, den 01/07-13, på min älskade mors födelsedag dessutom, blir jag adressändrad hit. 
 
Jag har idag haft mitt körkort i en vecka och bott här en dag mindre. Självklart saknar jag familjen och känner mig lite ensam om dagarna när Robin jobbar och jag inte vet vem jag ska höra av mig till, men jag börjar jobba på McDonald's på fredag och hoppas det får mig att känna mig ännu mer som hemma. Det sociala är viktigt i allas liv och jag är en utav dem som definitivt inte klarar av att vara ensam för mycket. 
 
Ang. min fotografering: Jag fotograferar nästan enbart analogt utöver mina tråkiga iPhonebilder. Hoppas att jag får igång min kreativitet och hittar inspiration igen när jag har kommit 100% till ro!
 
Här har ni i alla fall några bilder på vårt fina hem (mest vardagsrummet).