GREVHOLM @ INSTAGRAM


Det där med att gå till frisören...

Jag har alltid haft en frisörfobi då jag som barn klippte mig hos en väldigt opedagogisk och jobbig kvinna. När jag sedan gick i högstadiet bytte jag frisör och min fobi blev mildare med tiden. Jag försökte dock ändå undvika att gå dit så mycket som möjligt, så blev max två gånger på ett år. Det är mycket p.g.a. detta som mitt hår bara faller rakt ner, i världens mest enkla frisyr. Nu har det dock blivit så att jag trivs i mitt långa och lite halvtråkiga hår. Det funkar liksom alltid.
 
Hur som helst så var tiden inne nu. Har inte klippt mig sedan - håll i er - januari 2012. Hahah, orkar inte med mig själv. Men som tur va har jag på senaste tiden lärt känna världens gulligaste tjej vid namn Sara, som utbildar sig till frisör. Kunde därför gå till henne, som jag litar på och dessutom kostar lite mindre eftersom hon är lärling, och klippa mig! Tog för första gången före- och efterbilder! 
 
Halvblött och ofixat på båda bilderna. Och jag ursäktar min riktigt fula ombre.

No longer a braceface.

Äntligen! Jag fick stå ut med rälsen i 13,5 månader, men självklart var det värt både smärtan och känslan av att man såg barnslig ut. Resultatet är kanske inte 100% perfekt och symetriskt, men det är så små detaljer som varken jag eller någon annan kommer bry sig om!
 
Före tandställningen!
 
Efter tandställningen!

VI MARCH

Hade världens snabbaste lilla photoshoot idag, dock bara med mig själv som vanligt. Hur som helst gjorde jag två helt olika redigeringar på två väldigt lika bilder.
Viken bild är er favorit?
 

Spin the earth.


Får aldrig nog!

Var snabbt inne på röda korset igår innan jag skulle hem från stan och det var en jäkla tur att jag drog dit! Hittade nämligen någonting jag har velat ha i nästa ett år - en jordglob i antika färger med träfot. Alltså, mitt hjärta stannade lite när jag såg den. Den kostade visserligen 300kr och det kändes kanske lite onödigt eftersom jag redan har en (fast i vanliga färger, men en svart plastfot) men jag kunde verkligen inte åka hem utan att ha den i mina ägor!!!
Den andra bilden visar min nyaste vinylskiva i samlingen som jag köpte i Malmö i lördags. Svensk punk när den är som allra bäst!
 

Arbetslös? Nej för fan!

Ååååh jag fixade jobb på ett kafé här i Halmstad idag! Bara som timanställd, men ändå. Känns så himla skönt att kunna spara ihop lite mer pengar inför framtiden. ÄNTLIGEN! 
 
Orelaterad bild.