She's becoming a gold digger.

Idag gjorde jag en oväntad grej.. Köpte smycken i guldfärg!!??!
Jag har sedan säkert 4 år tillbaka enbart inhandlat smycken i stål/silver och därmed också bara använt just det. Men nu inför sommaren kommer det nästan bara smycken, detaljer på kläder, skor osv i guld, och det kommer vara skönt att ha NÅGONTING att kunna matcha det med. Funderar till och med på att köpa en klocka på jobbet i guld, hmmm...
 
Köpte även ett linne med "spaghetti-band" som kassörskan kallade det samt silikonkuddar att dölja le nipples med. 
 
Linne - BikBok 199kr, Silikonkuddar - Twilfit 99kr, Halsband - H&M 69kr, Ringar - H&M 49kr

Våra utflykter under helgen.

Har haft en helt underbar helg tillsammans med Robin. Jobbade bara 10-13 på lördagen så har verkligen kunnat ta det lugnt och njuta av sommarvärmen resten av helgen. 
 
Igår, lördag, körde vi till Limhamn. Där gick vi en promenad längs havet, tittade på båtar, förundrades över fina gamla hus, åt glass, tittade på huset mamma växte upp i och besökte morfar på kyrkogården.
 
Idag började jag med att sitta i solen på balkongen i en timme. Efter det åkte vi till Västra Hamnen och gjorde i princip samma sak som i Limhamn; gick längs havet och beundrades över hus. Sen körde vi till IKEA och köpte trägolv till balkongen som vi satte upp direkt när vi kom hem. Lite dyrt men så himla fint! Kanske slänger upp en bild på det de närmsta dagarna. 
 

Sov sött hjärtat.

Vår finaste, älskade Pontus somnade in idag. Han har funnits vid min sida sedan jag var fem år gammal och han har sedan dess åldrats både ikapp och förbi mig. Jag är så lycklig över hur många år jag har fått spendera med honom men man kan aldrig vara beredd på den stora sorgen.
 
Jag kommer alltid minnas hur du sov tätt intill mig under täcket, hur du spann när man gav dig uppmärksamhet och kärlek, hur du väntade på att man skulle ge dig sällskap vid maten, hur du njöt av solvärmen på sommaren och värmen från kaminen på vintern, hur du hälsade på en så fort man kom hem.
 
Jag har aldrig någonsin träffat en så sällskaplig och personlig katt som vår Pontus.
Jag kommer sörja en lång tid framöver men jag glädjs över att veta att han har mått bra hos oss och att han även mår bra nu.
 
Jag älskar dig min fina katt
28.02.1999 - 23.04.2014

Upptäcktsfärd i Malmös olika delar.

Igår slängde jag mina sista pengar på öl och tequila på Moriskan, dansade med min man och lite andra fina människor och gick vinglandes hem runt klockan två. Satte mig i soffan här hemma och blev enligt Robin väldigt glad när han gav mig tillåtelse att somna där på plats. Så vaknade imorse, halv sex, av att jag inte förstod vart jag var men staplade till slut in till den varma sängen. 
 
Även om gårdagen verkade tung har denna dagen gått som smort. Ingen bakfylla, bara lite trött! 
Jag och Robin tog oss ut vid ett-tiden och promenerade i de delarna utav innerstaden vi är som mest sällan i, där de har gamla, fina, fotovänliga byggnader.
Senare åkte jag hem till min kusin och därifrån gick vi till Västra Hamnen, en väldigt annorlunda stadsdel som jag inte har sett tillräckligt av. (Kan knappt kalla mig malmöit.) Var där, fascinerades till fullo av arkitekturen som skiljer sig extremt från det jag sett tidigare på dagen, åt glass och tog till sist bussen hem som jag dessutom somnade på. Tror jag kan ha fått för mycket frisk luft idag!
 

Mitt trettonåriga jag är tillbaka.

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen.. Tråkigt när man faller tillbaka i de gamla dåliga vanorna, men det är också jobbigt att kämpa sig fram. Om man verkligen inte har något att skriva om eller visa upp känns det så pressat. 
 
Men nu har det faktiskt hänt lite grejer! Lisette, en barndomsvän från Halmstad kom och hälsade på mig igår till idag. Vi drack öl på Möllan igårkväll, käkade hemmagjorda chokladmuffins mitt i natten och var på Emporia och la pengar vi inte hade på jeans till båda två. Så himla fina dagar! 
 
Jag köpte mig ett par i Boyfriend-modellen. Känns så himla konstigt. Jag klädde mig enbart i pösiga byxor undere högstadiet och jag vet inte om det känns som om jag har spolat tillbaka tiden lite väl kanske? Men jag har sett andra ha det nu och bära upp det så jäkla snyggt så jag kunde inte låta bli att ge det ett försök. Dessa hittade jag på Zara för 399kr och som tur är har jag en månads öppet köp ifall jag känner att jag inte hittar något användningstillfälle. Vad tycker ni?
 

Tatueringen!

Inte hundra procent läkt ännu men kan inte vänta med att få visa er! Det är ändå en vecka sedan jag gjorde den nu. Är extremt nöjd och tycker att Lotte på Malört i Malmö gjorde ett fantastiskt jobb. Det var jag som gjorde grundskissen men hon lyfte den till en helt annan nivå och både jag och hon var väldigt tålmodiga och fokuserade under de hela sex timmarna utav tatuerande. Älskar att min förut fula rygg nu är ett konstverk som jag kan visa upp i resten av mitt liv.
 

Från helgen och hemvisiten.

Åkte hem och hälsade på min familj över en natt denna helgen också. Slappnar av på ett helt annat sätt när jag är där och kände att jag behövde det efter mycket jobb. Visade även min nytatuerade rygg för mina föräldrar som, i alla fall verkade bli, positivt överraskade. Har fått mycket fin respons på den redan och lovar att ni får se den ordentligt snart, vill att den ska läka helt först bara. 
Hur som helst bestod helgen annars utav en skogspromenad med lillasyster, vindrickande, grillad mat och familjehäng - hur mysigt som helst. Men trots det var det lika mysigt att komma hem och spendera resterande lediga dagar med Robin.
 
Jag håller på att få en stor lillasyster.
 
Agnes, eller Agge som jag kallar henne, lyckades ta en bild på mig också.
 
Och jag umgicks självklart med världens vackraste katt.

SNEAKPEAK!

I onsdags satt jag under nålen i hela sex onda timmar för att göra min ryggtavla till en riktig tavla. Har aldrig varit med om en sådan smärta i hela mitt liv förut. Mådde riktigt dåligt i ett dygn efteråt. Men fyfan vad värt det var i slutändan. Den är fortfarande inplastad och under läkning så tänkte inte visa den riktigt ännu. Men ni får en liten sneakpeak. 
 
Åker för övrigt hem till mina föräldrar över en natt nu, hoppas dem gillar den!
 

Some news.

Lite nya grejer sedan sist; idag gick jag och klippte mig. Har inte hänt ett piss med mitt hår på väldigt länge vilket är lite tråkigt och det växer ju ändå som ogräs. Så lite kortare, lite fluffigare, lite roligare. La däremot precis i en lätt blondering i topparna igen då vi klippte av nästan all den synliga ombren. Dock så har mitt hår inte torkat ännu så vet inte resultatet! Håller tummarna för det bästa.
 
Och vår lägenhet har fått ett inslag utav påsk. Valde dock att skippa det färgglada, galna och körde istället på helt kopparfärgade ägg (som jag dessutom gjort helt från grunden - blåst ur dem och hela köret) och enbart vita fjädrar. Jag blev nöjd! Vad tycker ni?
 
 
Imorgon smäller det, BIG THING.