Sista februari.

Det märks verkligen att det går mot ljusare tider nu vilket är så jäkla skönt!
 
Idag steg vi upp i tid för att hinna med en lugn frukost och att tvätta innan jag börjar jobbet klockan tre. Jobbar sedan till åtta och därefter blir det en öl på möllan som inledningn inför en ledig helg.
Imorgon åker vi till IKEA, ska äntligen få lite ordning på toaletten med ett skåp under vasken. Sådana småsaker man inte tänkte på att fixa eller köpa när man var nyinflyttad, men nu har vi ändå bott i vår (helt underbara) lägenhet i Malmö i hela åtta månader och då börjar man se och vilja ha sådant man inte såg eller behövde förut! Sommarens projekt blir nog till att köpa ett trägolv till balkongen så det blir ännu mysigare att hänga där. 
 
Ska tillägga att min kära katt fyller hela 15 år idag, gamla gubben. Väldigt ledsen över att jag inte kan träffa honom så ofta som jag hade velat då han bor hemma hos mina föräldrar i Halmstad. Åh, saknar honom.
 
Favoritplatsen för frukost.
 
Och som ni inte vet; för två månader sedan skaffade vi en kompis, Elsa. En ganska stor rexkanin som är övergosig. Nästan mer som en katt än kanin faktiskt.

Hej.

Nu är det drygt tre månader sedan jag lämnade minsta lilla avtryck här på bloggen. Funderar på att plocka upp den igen; ge den ett litet ansiktslyft och bara börja där jag är nu. Allt från "det här gjorde jag idag", "det här ska jag göra idag", "det här tänker jag på", "det här känner jag" till att jag kanske till och med en dag tar ett ordentligt tag om min kära kamera igen!
 
Finns det någon själ där ute som är med mig på idén?
Ser att det i alla fall är två om dagen som tittar in här, kanske är ni två själar som har väntat på just det här?
Vad vet jag? Låt mig veta i så fall. Puss!
 
Har blivit två besök i Köpenhamn i februari. Här är bilder från ett utav dem.