Sista semesterdagen.

Idag är det sista dagen utav mina två veckors semester. Jag är väldigt nöjd med vad vi har hittat på, dock lite besviken på vädret såklart. Men vi hann med en runda i Berlin (som det möjligtvis kommer bilder ifrån vid ett annat tillfälle), hängt med härligt folk och bara tagit det jävligt soft och spontant. Idag är det dock grått och trist så gör inget annat än sitter hemma och redigerar lite bilder. Ikväll när Robin kommer hem ska jag få en smak utav vardagsstarten och åka och handla... Hoppas ni har en skön måndag!
 
En bild före och efter PS som jag tog och redigerade nyligen:

Tjugotvå.

Jag har fyllt år! Igår! Tjugotvå!
I torsdags firade jag med familj och lite släkt hemma hos föräldrarna. Åt tårta ute på den varma altanen och umgicks i solen. Igår, fredag den 17e, satte först jag och min vän Victoria oss i en park med picknick och på kvällen åt vi, tillsammans med fyra andra inklusive min käre sambo på en mysig restaurang.
Har varit två helt underbara dagar med underbara människor! Och om inte det vore nog har jag fått så himla fina presenter så som en kimono och concealer av mor och far, smyckesskrin och mobilskal av Ellen och Oskar, kopparburk av Victoria och Robin överträffade sig själv och gav mig parfym, en läderplånbok från Sandqvist, en korg som jag har våra filtar i. Plus att han lämnade in och fick min cykel lagad! Har finaste umgänget!