Så har jag det i soliga mars.

Hej mina vänner! Här är en liten uppdatering om vad jag gör och hur jag mår:
 
Två och en halv månad av året 2015 har passerat och vårsolen har äntligen hittat till Malmö som jag försöker njuta av så mycket som möjligt varje ledig stund. Jag jobbar fyra dagar i veckan men det känns så mycket mer då jag alltid är hemma runt nio på kvällen varje arbetsdag. Klagar dock inte för jag trivs som fisken i vattnet där jag är nu och ser fram emot en fastanställning från och med mitten av april. 
 
Förr att stimulera min rastlöshet och träningsvilja har jag börjat dansa reggaeton på Malmö Dansakademi en timme/vecka, så himla roligt! Mycket gumpskakande och höftrullningar precis som jag gillar det, haha! Var rädd att ta mig an en för svår genre och nivå eftersom det var över två år sedan jag dansade sist men kommer in i det mer och mer för varje gång. 
 
Angående mitt hår (se förra inlägget): Den blåa tonen har gått ut helt och hållet men undertill var det inte speciellt grått som frisören hade lovat. Så nu är jag mer rått-/guldfärgad och ska bli räddad utav en frisör på Larsson & Lange nu på torsdag. Då SKA det bli silvrigt och mer åt det violetta hållet istället för det kalla grönblåa. Längtar! Kommer antagligen bild. 
 
CYA, PUSS
 
IMG_14744