Tvillingsjälar

Okej, alltså, jag lever i en känslomässig jäkla bergochdalbana! 
 
I förra veckan spenderade jag två fantastiska dagar med min spirit person Anna som kom och hälsade på mig i Malmö hela vägen i från Göteborg. Vi gick på gymnasiet tillsammans men har nu inte träffat henne på över tre år. Trots detta kändes det seriöst precis som förr och lite därtill. Till och med så att jag frågade min mamma efter Annas besök om de delat på mig och min tvilling vid födseln. Hon sa nej men jag är fortfarande fundersam. Förhoppningsvis reser jag norrut för att återigen träffa min potentiella tvilling i mitten av maj.
(Ångrar så att jag inte använde kameran när hon var hos mig, hon råkar ju vara den mest fotogeniska männsikan på planeten.)
 
Alla typiska vardagar emellan allt det där extravaganta är tråkiga, livlösa och jättelånga!? Så sent som gårdagen var väldigt ångestfylld och seg. MEN, det gör inte så mycket för tillfället föööör....
Idag var vi hos ytterligare ett testhem för att sätta Robins kattallergi på prov och det gick JÄTTEBRA! I bilen på väg därifrån gav han mig sitt "tillstånd" att skaffa katt!!!?!??!? Jag har redan hunnir mailat en uppfödare och kommer fortsätta så tills jag har en liten kisebebis i famnen. 
 
Så ungefär såhär, minus det fabulösa håret/sminket, ser jag ut i fejset nu!




Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: