Välkommen hem, Theo!

Och så äntligen kom den dagen - dagen då vi hämtade vår nya lilla familjemedlem!
I tisdags, för tre dagar sedan, körde jag och Robin upp till Kvibille och hämtade hem vår katt, som efter många diskusioner fick mitt favoritpojknamn Theo. Theo är nu 12, snart 13 veckor gammal och väger ungefär 1250g. 
De första två nätterna sov jag på soffan i vardagsrummet för att hålla honom sällskap då vi valt att inte ha honom i sängen för att trigga igång Robins allergi. Däremot har Robin inte känt någonting trots att han borrat ner näsan i pälsen på honom så inatt sov vi faktiskt alla tre i sängen, så himla mysigt! 
Theo äter och går på lådan som han ska, busar massor och sover kanske ännu mer. Han blir mer och mer social och orädd för varje dag och jag känner på mig att han kommer utvecklas till en helt fantastisk "liten" herre. 
 Theo

Nystart

Än så länge har inte 2016 imponerat speciellt mycket på mig, men jag hoppas att september är månaden som räknas. För ca två veckor sedan fick jag nämligen reda på att jag kommit in på Kriminologprogrammet i Lund! Det sprider sig på 3år, 180p. Ärligt talat vet jag inte om det är det jag vill, om det är helt rätt för mig, men jag måste göra någonting annat, bara slänga mig ut och i alla fall testa. Generellt trivs jag på jobbet men jag klarar inte av att vara hemma kl 21 varje dag, hinner som jag nämnt tidigare inte med någonting annat. Glider ifrån mina nära och jag är konstant trött, så jag sa upp mig. Jag vet att skolan inte innebär mer fritid men där har jag möjlighet att lägga upp tiden som jag själv vill, plus att jag förmodligen träffar mycket mer människor i min ålder! Mmh, vi får väl se! 
 
Tbt juli, klippor i Smögen