Nordens Ark

Tre katter fångade på bild, från vår visit på Nordens Ark. Favoriten, förutom den på översta bilden såklart, var för både mig och Robin den så kallade Pallaskatten. Det är den som kikar fram bakom stubben. De sa att det var väldigt ovanligt att den var ute, speciellt nu när de hade ungar, och att chansen att man såg den var mycket liten, så jag vart glad att vi fick en skymt! 
 
 

Två av tre semesterveckor

Nästan en månad sedan jag skrev och oj, har ju hänt en del sedan dess för en gångs skull! 

På den 2a juli stod det fest i kalendern! Det var mamma som firade sin 50årsdag, en fullspäckad dag man sent glömmer. Har varit mycket planerande inför det här och snacka om att det lönade sig. Hjälpte till att pynta kvällen innan så det blev riktigt kalasigt, gästerna var på glatt humör, maten var god, mamma var bästa mamman i världen och hon grät (förhoppningsvis av lycka) för både pappas tal och min present. Jag överraskade henne med en diamantring - ett vackert ting som kommer leva för evigt. 
 
Stannade ett par dagar till, umgicks lite med släkt och vänner. Åt på Glada Grisen i Halmstad tre dagar i rad. Har de den bästa veganska maten så har dem. Ett plus i kanten är att det vänner till oss som driver den så fick lite VIP-behandling. 
 
Då hade en vecka av den tre veckors långa semestern passerat och jag och Robin tog vårt pick och pack och stack till Smögen. Bilade upp i fyra timmar, bodde i en lägenhet nära Smögenbryggan och gjorde det bästa utav varje dag trots att vädret gick emot oss. Vi besökte Nordens Ark som ni kommer få bilder ifrån senare, gick långa äventyrspromenader och hoppade från sten till sten på de höga klipporna, åt en satans massa skaldjur och fisk samt chillade galet. (Jag fick dessutom Robin till att börja kolla på GoT och har snart sett klart säsong två!!)
 
Har nu varit hemma sedan den 16e. Dagen efter vi kom hem firade vi min 23årsdag med de närmsta från min familj. Åt tårta, fick massa fina tillbehör till katten (som vi hämtar om ca en månad) och hade det allmänt trevligt På kvällen drack vi lite öl med fina vänner. Blev också, som man inte får missa, totalt överraskad av Anna som knackade på dörren och sa hej och grattis i fem minuter. Blev så glad och chockad att jag inte kunde hindra tårarna! 
Nu har sommarvämen återigen kommit till Malmö och jag har tillsammans med Robin inlett den sista semesterveckan för nu. Inget planerat, tänker bara göra det som faller oss in när vi vaknar.
 
Sorry för långt inlägg men jag har insett värdet i att ha det här sen, för dagar då man vill se tillbaka på ens liv!
 
Smögenbryggan