Midsommarfirande och bebisgos

Midsommarafton var relativt lugn och trevlig. Vi började dagen med att köra hem till mina föräldrar där vi åt hemmagjord jordgubbstårta och jag gav mig på att binda min första krans, som efter lite svordommar blev ganska fin. Vid 17-tiden begav vi oss till Robins bror där det bjöds på lekar i värmen, god mat och bra sällskap fram till midnatt.
 
Idag, midsommardagen, körde vi till Kvibille för att träffa vår bebis för första gången. Han och hans syskon är nu  4 veckor gamla och helt  underbara. Hans creme-/silverfärg blir bara finare ju större han blir och han var en utav de tyngre i kullen. Än så länge har han sitt kullnamn Anton, men jag och Robin kommer kalla honom någonting annat - vad vet vi dock inte ännu (kom gärna med förslag). 
Allt känns så rätt och bra, fick riktigt bra kontakt med uppfödaren på SE* Island Branch's och jag ser så mycket fram emot om två månader när vi får hämta hem honom till Malmö! 
 
Fjäderlätt och lurvig *smälter*.

JAG SKA BLI MAMMA

Okej jag kan inte hålla mig längre!!!! Igår skrev jag under avtalet för tingning av katt och betalade en handpenning!!! WAAAAH!!! I slutet av augusti kommer den här cremefärgade, långhåriga lurvbollen att flytta in hos oss. Han är av rasen Sibirisk katt som är mer allergivänlig och har efter tester visat sig funka bra för Robin. Ska träffa bebisen första gången runt midsommar, åååh. 
 
Här ca en vecka gammal. Bilder lånade av Ulrika Ögren SE*Island Branch 

Back to nature

I måndags, på Sveriges Nationaldag, åkte jag och Robin till bokskogen i Torup. En av mina favoritplatser här i Skåne. Vi behövde lite ensamtid ihop samt frisk luft, perfekt kombo! Promenerade någon timme, picknickade på en filt och träffade mamma And och hennes åtta bebisar. Tog klart med mig kameran men känner att jag tappat stinget lite.. 
 
Robin lyckades fånga mig på bild också.
 
Har förresten en stor nyhet att berätta! Men ni får hållas lite till... AAAAH jag så exalterad!!!!

Flour

Äntligen tajmar jag in några lediga dagar med värme! Igår besökte jag stranden för första gången i år, dock var jag en liten badkruka och stannade på land. Otroligt skönt ändå. På kvällen bjöd Dennis och Carolin på välbehövliga svalkande drinkar hemma hos dem, mmmh.
 
Idag är det en riktig jävla söndag. Robin jobbar så jag är ensam hemma. Har suttit på balkongen och solat i säkert totalt tre timmar pga tristess och dålig fantasi.
Fick till slut lite solsting och kände för att vara kreativ så jag gick in och lekte med mjöl. Ingenting jag rekommenderar, blir ju så jäkla stökigt och inget värdigt resultat denna gång.