Den trista sanningen.

Idag är en sådan dag som jag bara inte kan se förbi den trista sanningen. När jag kom hem, efter en lång jobbdag, insåg jag, återigen, att mitt liv spelas upp som på nytt vecka efter vecka. Kommer hem runt 20.45, äter med R, tittar på TV, går och lägger mig.
Dessutom är mina lediga dagar inte mycket bättre; antingen sitter jag hemma och tokstädar hela lägenheten eller så tvingar jag mig själv till ärenden på stan. Aldrig är någon annan ledig samtidigt som mig, inte ens på mina fria helger. Och om de mot all förmodan skulle vara lediga är jag ändå oftast för trött för att ses. Detta i sin tur leder även till att människor slutar höra av sig. En ond jävla cirkel. Med detta sagt; jag är förmodligen den tråkigaste, mest osociala och trötta 22-åringen som vandrar på denna jord. Detta förstör mig sakta men säkert.
Tips på hur detta löses mottages gärna.
 
Smycken från Edblad och rosor som delades ut på stan under Internationella Kvinnodagen.

cornyz.blogg.se
http://cornyz.blogg.se/

Jag har nog inget tips direkt, men jag kan tala om att jag vet hur det känns! Jag har praktik nu, och när jag kommer hem så ser jag på serier och sover. Går och lägger mig supertidigt pga är FÖR trött, så därför hinner jag inte träffa någon, och när jag väl är ledig så tänker jag bara på att jag ska sova ut och vila, så då är jag också hemma...
Så tråkigt!!

Svar: Ja men det är verkligen precis så! Jättetrist. Fick ett bra tips av en vän att skriva ner saker du tycker om och vill göra mer utav och sen helt enkelt tvinga dig till att bocka av saker på den listan. Då får man det så konkret framför sig. Jag ska ge det ett försök!
Alice Grevholm

2016-03-11 - 20:00:22

Kan verkligen relatera till det här, känner precis likadant många av de dagarna jag jobbar flera dagar på raken, då orkar jag verkligen inte göra något annat än att äta, sova och arbeta. Jag tycker dock att ljuset som kommer nu hjälper till extremt mycket och ger mycket ny energi.

Här kommer lösningen: jag kommer och hälsar på. Hur jobbar du? Helger? Veckor? När? Var? Har du några dagar framöver du är ledig? Vill så gärna träffa dig igen. Puss!

2016-03-11 - 23:20:24Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: