Promenader och kattdrömmar.

Vart ute relativt tidigt idag för att embrace:a dagen som jag hade lovat mig själv. Tog en fika med Victoria och gick en promenad genom staden, inhandlade nödvändigheter och gav oss an några second hand-butiker utan fynd. (Önskar jag var lika duktig på att hitta fina, unika kläder och saker på loppisar som jag var förr. Nu har jag inte tålamodet att dra ut och lyfta på varenda ting för att se det!)
 
Gick skilda vägar efter ett par trevliga timmar då hon hade andra planer och nu har jag återigen dragit mig tillbaka in i ensamheten. Efter att vår kära kanin gick bort har det varit en så dyster stämning i lägenheten... Kommer aldrig någonsin kunna ersätta henne, men djurmänniskan i mig skriker efter att få borra ner näsan i en mjuk päls. Drömmen är en katt men Robin är allergisk. Jag har däremot fått nys om rasen Sibirisk katt som ska vara mer allergivänlig och har kommit i kontakt med en uppfödare. Vi ska åka dit påskaftons morgon för att kela med hennes katter och se om det fungerar för Robin. Snälla håll alla era tummar och tår!!! 
 
Standardvy vid ensamma stunder.
En bild tagen 2010 på Pontus, min lillebror som flög till katthimlen för snart två år sedan. 

Min goa kisse är ju en sibir ju! Rasmus är också allergisk men Ziggy klarar han nästan alltid av galant, någon enstaka gång känner han av det men då tar han bara en vanlig allergitablett. Hoppas det funkar för er med, de är helt underbara och olika alla andra kattor!

Svar: Han är det va!? Tyckte väl att jag anade lite sibiriska drag. Han är ju så ûberfin! Gud vad skönt att höra att det fungerar för er, ger mig lite mer hopp! Att rasen är stor tycker jag bara är en fördel, det betyder bara mer att man har mer att gosa med.
Tänkte höra; Ziggy är innekatt? Klarar han det bra eller blir han väldigt rastlös?
Alice Grevholm

2016-03-13 - 23:02:25

ps. Notera att det är den näst största kattrasen, det missade jag.. Ziggy är inte fullvuxen förrän om två år men väger redan ungefär 10 kg haha

2016-03-13 - 23:07:41

Håller med, bara mer gos! Ja han är inne, vi bor ju mitt i stan så vill inte ha honom ute men vi försökte ha honom i sele i början (för hans skull), men han har alltid hatat det. Han hatar allt utomhus, alla ljud och att gå på gräs tillochmed, han föredrar att titta ut genom fönstret bara!

2016-03-14 - 15:44:20Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: