RELAX

Ååååh jag vill ju bara spola fram si sådär en månad!!! Ser så jäkla mycket fram emot slutet av juni/hela juli! Jag har tagit ut en ordentlig semester på tre sammanhängande veckor och nästan varje dag är någorlunda planerad. Finns så mycket jag vill och ska hinna med så som att fira mammas och min egna födelsedag, åka till Smögen med Robin, bada tills jag skrumpnar i havet, dricka rosévin tills det rinner ur öronen, få reda på om och vilken katt vi ska köpa och få alldeles lagom solkysst hy. Men! Som min kära mamma har lärt mig - längta inte, se fram emot istället, det kommer snart nog ändå och sen är det över... Så jag ska försöka slappna av och kämpa mig igenom ett par hektiska jobbveckor tills dess. Wish me luck!
 
Två bilder på två vackra ting ifrån min vistelse i Göteborg
(som f.ö. var helt amaze. Längesedan jag skrattade och dansade så mycket). > Annas blogg <

Första sommarhelgen.

Har haft en så himla bra ledig helg och inte nog med det så är jag ledig idag, måndag, också! 
 
I lördags tog vi bilen till Laholm där vi först var på dop för Robins brorson, lille Hugo. Gullig unge med ett gulligt namn! Därefter besökte vi mina föräldrar en snabbis, satt i trädgården och käkade glass; typ det enda man vill när det är 20+ ute. På kvällen provade vi på den veganska restaurangen Glada Grisen i Halmstad som levde upp till alla förväntningar! Åt godaste tofuburgaren och shake på banan och jordnötter till efterrätt, mmmm. 
 
Igår var det balkonghäng hela dagen. Smorde in mig massor så brände mig inte(!!!), fick bara lite men jämn färg. Tänkte sitta där ute idag igen tills Robin kommer hem kl 14.30. Då ska vi nog ta oss till Ribban och grilla, sola och kanske till och med bada!?? Har blivit lite av en badkruka på senare.