Sista sommardagen

Skulle vilja påstå att detta är sista dagen på den officiella sommaren. I fredags jobbade jag sista dagen och imorgon börjar skolan igen. Om några timmar ska jag möta upp en tjej som jag ska köpa en del av terminens kurslitteratur av, vågar inte tänka på hur många sidor tung, akademisk text jag ska läsa i höst. Jag hoppas att denna terminen kommer kännas mer givande och bevisa för mig att jag har gjort rätt val, men vi får väl se.
 
Förutom att studera och jobba lite extra vid sidan om i höst ska jag försöka ta upp fotograferandet igen, i alla fall litegrann. Det är ju en av de få saker jag vet om att jag mår bra av att göra och eftersom planen är att må så bra som möjligt nu finns det inget att skylla på. Funderar även på att ta en danskurs igen, är bara lite orolig över att jag kommer känna mig uppbunden.
Och apropå det där med att ta upp gamla sysslor som representerar mig själv; who am I? Haha, nej men jag känner att jag inte riktigt känner mig själv för tillfället. Vad tycker jag om? Vilken musik? Vilka kläder? Vad ska jag göra med håret? Vad vill jag inom en snar, och en långsiktig framtid? Usch... Jobbiga tankar som påverkar och utmanar de mest löjliga små valen i vardagen. 
 
Från senaste besöket i bokskogen.

Välkommen hem, Hugo!

I måndags, den 7/8, hämtade jag hem den här lille sötnosen - Hugo! Han är Theos systerson och helt underbar. De båda kommer så himla bra överens; busar, pussas, sover ihop, går på samma låda och äter ur samma matskål. Kunde inte önskat att det blev bättre än såhär!