Vecka tre

Bäst hittills denna veckan
Well, det är ju bara måndag, men det måste vara att introduktionen som vi hade idag inför den nya kommande kursen var mycket givande och intresseväckande. Lektorn visste definitivit vad han pratade om och redan nu har jag mer inspiration än vad jag har haft under hela höstterminen! Det lär bli mycket, svårt och utmanade men jag ser fram emot att lära mig och faktiskt kunna det där med "rättssociologi".
 
Sämst hittills denna veckan
Också fortfarande bara måndag, men även här har jag en jävligt sämst grej. Vi fick idag reda på att vi fick underkänt på grupparbetet vi har haft över julen. Dock fick typ halva klassen underkänt och måste komplettera någonting så jag var väl förberedd på det, men är ändå riktigt arg. Ärligt talat så skyller jag på dålig information denna gång, annars skulle aldrig så många inte klara det, så enkelt är det. 
 
Dessa planer har jag denna veckan
Imorgon, tisdag, fyller Robin 24! Ska ge lite frukost på sängen och sådär men sedan är det back to school som gäller och där jag ska också vara hela veckan i princip. Hämtar upp lite kurslitteratur som jag köpt begagnat imorgon och tänker redan nu börja läsa. På onsdag ska jag dock klämma in ett litet besök hos en vän som har köpt valp, dör sötdöden.
 
Det här ser jag fram emot just nu
Rent generellt: Vååååååren, den riktiga våren! Ni vet, krokusar, längre dagar, sol, fräscht regn och tunna jackor, mmh.
 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: