Slapp start

Anledningen till varför jag inte har skrivit här sedan nyår? För att det verkligen inte har hänt n å g o n t i n g. Vi har sovit till runt 11-12 varje dag men det beror väl också på att vi går och lägger oss in på nattens småtimmar och för att även om klockan ringer på morgonen är det som om hjärnan vet och talar om för mina händer att vi är lediga utan några planer, och därför bara kan trycka på snooze och sova vidare en timme eller två. Förvisso en ganska skön start på året men ändå lite trist då Robin har börjat jobba nu och min skola inte börjar förrän om två veckor... Har en liten idé om vad jag ska göra härnäst för att fylla ut mina lediga dagar men vi får se om det blir av, det är beroende av andra faktorer.
 
Skickade idag in en uppsats jag har gjort under december månad med två andra tjejer i klassen, och det känns som en riktig bjässe till sten har fallit från mina axlar. Kan förvisso inte slappna av till hundra förän den är rättad och förhoppningsvis godkänd. Men får hålla mig till den trettonde för det!
 
Imorgon, onsdag den 4 januari, kommer bestå av massa härligt kusinhäng. En kusin från stockholm och hennes syster som bor i Italien befinner sig en stund i Malmö och jag ska erbjuda dem sällskap och en sovplats. De åker till deras pappa i Halmstad på torsdag och sedan på fredag ska jag förmodligen åka upp dit för att umgås lite till, mysigt!
 
En sak som blir gjord när jag går hemma så här flera dagar i streck är små omplaceringar/ommöbleringar bland prylarna. Här är Theos absoluta favoritplats i hemmet, i ett (fult) fruktfat.
 
Och juste, för er som undrar hur det gick med de två trisslotterna jag skulle skrapa innan respektive efter tolvslaget i lördags; på den första, dvs. när det fortfarande var 2016, vann jag 60kr. På den andra, 2017... ingenting. Vad ska det betyda? Kanske bara måste sluta vara vidskeplig. Jag ska ta ut två nya lotter för den så kallade vinsten i alla fall. 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: