Sluta lata!

Nej nu får det vara nog. Varje dag sover jag längre än till kl 10 och dagarna består inte av mycket mer än att sitta hemma i mjukiskläder, variera dålig TV med meningslöst mobilsurfande. Skolan börjar inte förrän nästa vecka och kontot är i princip tomt vilket inte hjälper en på traven. Blir så himla låg av detta och ska därför, från och med idag, försöka ta mig i kragen så att säga.
 
Råd till mig själv: när jag går upp på morgonen, helst innan kl 9, ska jag klä på mig någorlunda normalt och fräscha till mig med en gång för att sedan äta frukost (som ibland skjuts upp flera timmar). Tänker även att jag ska skapa mig själv ärenden, stora som små.
Som idag; ringde och bokade tid för att förnya p-piller, ringde veterinären angående en konstig klo på Theo som vi fick tid för att åka in och undersöka imorgon och om en stund ska jag promenera till biblioteket för att återlämna en bok. Helt plötsligt känns dagen mer vettig och jag tror att det precis är sådana småsaker och rutiner som håller igång mig. Funderar även på att skriva in mig på en danskurs till våren, hmm... 
 
När jag vaknade hos mamma och pappa i lördags var det snö ute! 
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: