Nystart kan man väl kalla det

Hej,
Nu har jag vaknat åter ur min dvala. Jag har under de senaste tre månaderna gått igenom så oerhört mycket som tärt på mig både fysiskt och psykiskt men nu äntligen börjar bitarna falla på plats, trots att förvirringen fortfarande är total emellanåt. 
Den största förändringen som skett under detta kvartal är att jag har köpt min alldeles egna lägenhet, med allt vad det innebär, som jag tillsammans med katten flyttar in i om en vecka eller två efter lite renovering. Lägenheten är en rymlig etta på 43kvm med lika stora fönster som potential. Den ligger 200m från där vi bor nu men istället för på vindsvåningen kommer jag befinna mig på bottenplan med utsikt över innergården.
Att komma fram till detta beslut har varit allt annat än lätt men jag och R har tagit samtliga beslut tillsammans och jag tror att vi båda känner att det är rätt väg att gå. En del tårar men inte ett bråk har uppstått under denna period.  
Jag är otroligt nervös över hur det ska bli att bo själv, har aldrig gjort det förr, samtidigt som jag självklart är väldigt nyfiken och spänd. Mitt klyschiga mål är att jag ska hitta mig själv och komma underfund med vad jag mår bra av.
 
Seså, nya tag.  
Name:
Remember me?

E-mail:

URL/Homepage:

Comment: