By the Ocean

Både dagarna utav helgen som passerat tog jag mig ner, tillsammans med fullpackad kameraväska och stativ, till stränderna här i Malmö. Fick ett par bilder som jag blev förvånansvärt nöjd med, trots det tråkiga vädret. Detta har tänt ännu en gnista hos mig men eftersom jag sedan dess har pluggat massor i veckan har kameran fått vänta lite. Däremot tänkte jag nu i helgen ta mig ut återigen, så länge det inte regnar.
 
En av bilderna från strandpromenaderna; Väldigt spontan och ogenomtänkt men gillar känslan och enkelheten i den på något sätt. Vill ni se fler bilder kan ni kika in på min instagram!

Att väcka fotografen

Som en gång fanns inom mig.
Snackade ju lite i förra inlägget om att jag skulle vilja fotografera igen, och vet ni vad? Jag har börjat uppfylla den önskan. Att skolan har börjat hjälper till då jag enklare kan fördela min tid och jag har hittat bra inspiration, både i form av människor och känslor. Förvisso har jag inte blivit jättenöjd med någonting utav det jag har gjort men det är i alla fall början på en nystart. Jag hoppas med hjärta och själ att jag orkar, kan, vill och kommer fortsätta i denna riktiningen.